Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til Ortopædkirurgisk akut afsnit

Ortopædkirurgisk afdeling, Amager - Hvidovre Hospital søger sygeplejerske, erfaren eller nyuddannet med lyst til at arbejde med akut/korte eller længere patient forløb.

Er du sygeplejerske, og har du lyst til at arbejde på en travl afdeling med engagerede medarbejdere, er Ortopædkirurgisk afsnit 210 Hvidovre Hospital, måske lige noget for dig. Vi søger sygeplejerske på 32/37timer pr. uge i blandede vagter og vagt hver 2. weekend.

Afdelingen modtager akutte ortopædkirurgiske patienter døgnet rundt. Vi er specialiseret i akut traumatologi, sår og amputationer med accelererede, optimerede tværfaglige patientforløb. Vores sygeplejeopgaver er mangeartede da patienterne ofte har komorbiditeter som diabetes, KOL og misbrugsproblematikker. Det betyder et spænd fra basal sygepleje over i komplekse og akutte problemstillinger, såvel medicinske som kirurgiske.

Til afdelingen er ansat en projektsygeplejerske som i samarbejde med forskningsafdelingen arbejder med optimering af forløb for amputationspatienter.
Vi har et tæt dagligt samarbejde med afdelingens speciallæger, diabetes team, diætist, fysio- og ergoterapeuter, farmakonomer, sårsygeplejerske og social sygeplejerske.

Vi ønsker at du:
Prioriterer høj sygeplejefaglighed og udvikling
Har eller ønsker ortopædkirurgisk/medicinsk erfaring
Trives i en afdeling hvor patientflowet er stort, med korte og længerevarende patientforløb
Medvirker til at patienterne tænker, ”Vi er det helt rigtige sted”

Vi tilbyder:
Introduktion ved klinisk udviklingssygeplejerske
Kompetenceudvikling og individuel oplæring
Kursus i Sundhedsplatformen
En arbejdsplads med mange spændende udfordringer og muligheder
En personalegruppe med stort kollegialt sammenhold
Indflydelse på egen vagtplan

Ønsker du yderligere oplysninger kan Afdelingssygeplejerske Helle Hansen kontaktes på telefon 38 62 36 02 eller mail.helle.susanne.hansen@regionh.dk

Ansøgningsfrist: 26. april 2018

Samtaler: Afholdes løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her