Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til Regionshospitalet Hammel Neurocenter Subspeciale for Tidlig Neurorehabilitering

Brænder du for neurorehabilitering og akut sygepleje, så er det dig vi mangler.

Som medarbejder på Sengeafsnit 5, bliver du en del af et dygtigt og dedikeret team, der tværfagligt arbejder systematisk og målrettet med højtspecialiceret neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskade.

Neurologien er et område i rivende udvikling, og der pågår, i tæt samarbejde med vores forskning og udviklingsafdeling, flere spændende projekter i afdelingen, som sætter fokus på kvalitetsudvikling af patientforløbene.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 32-37 timer pr. uge.

Om stillingen på sengeafsnit 5:
Den typiske patient på Sengeafsnit 5 overflyttes direkte fra det intensive forløb, ofte med komplekse sygeplejefaglige problemstillinger. De fleste patienter på afsnittet har dysfagi, og ofte en cuffet trakealtube. Patienterne har kognitive problemstillinger, hvilket fordrer en høj grad af kreativitet, i forhold til at yde neurorehabiliterende sygepleje på et højt specialiceret niveau.

Patienterne på Sengeafsnit 5 har en indlæggelsestid på 14 dage – 6 mdr. og fra første dag har vi fokus på højtspecialiseret neurorehabilitering.

Som sygeplejerske på Sengeafsnit 5 oplæres du på sigt til at kunne varetage akutfunktionen, der rykker ud til alle Hammel Neurocenters afsnit. Akutfunktionen består af to sygeplejefaglige personaler, der har erfaring med at vurdere patienter ved hjælp af ABCDE, og kan iværksætte relevante handlinger i forbindelse med akutte situationer og hjertestop.
Formålet med akutfunktionen er:

  1. At hjælpe i forbindelse med behandling af patienter med hjertestop
  2. At hjælpe i forbindelse med behandling af patienter der ikke er ABCDE stabile
  3. At tilbyde hjælp, vurdering, optimering og behandling af akut kritisk syge patienter
Tværfagligt vil du blive tilknyttet et fast team bestående af sygeplejersker, social – og sundhedsassistenter, fysio, - og ergoterapeuter, der i fællesskab står for den daglige koordinering, sygepleje og træning af teamets tre patienter. Teamet suppleres yderligere af logopæd, socialrådgiver, neuropsykolog, læge og diætist, der har nær forbindelse til Sengeafsnit 5 og vores patienter.

Introduktion til sengeafsnit 5:
Din introduktion på Sengeafsnit 5 vil ske ved hjælp af et struktureret introduktionsprogram, hvor din tildelte mentor og den introduktionsansvarlige sygeplejersker, sammen med dig, tager ansvar for, at du bliver introduceret fyldestgørende til det komplekse og spændende speciale. Den første måned følges du med din mentor og tæller ikke med i normeringen.

Vi lægger vægt på at:
  • Du ønsker at arbejde med højtspecialiseret neurorehabiliterende sygepleje
  • Du kan se dig selv i et tæt tværfagligt teamarbejde
  • Du vægter etableringen af relation til patient og pårørende højt
  • Du ønsker at samarbejde med ofte kriseramte pårørende
  • Du har interesse for akut og instrumentel sygepleje
  • Du ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø
Stillings og funktionsbeskrivelse kan findes her.

Organisatorisk:
Vi har 10 sengepladser og til dagligt har vi et normeret fremmøde på 11 sygeplejefagligt personale i dagvagt, 7 i aftenvagt og 3 i nattevagt. Der er ergo- og fysioterapeuter i dagvagt og aftenvagt.

Vi arbejder i skiftende vagter med arbejde hver anden weekend, men der tilstræbes hver 3. Der er også mulighed for at vælge 12 timers vagter i weekender. Du skal regne med ca. 11 vagter over 6 uger i enten aftenvagter eller nattevagter. Vi bruger systemet MinTid til vagtplanlægning, så du har mulighed for indflydelse på din vagtplan.

Om Hammel Neurocenter:
Regionshospitalet Hammel Neurocenter er Vestdansk Center for den højtspecialiserede neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskadede. Det betyder, at vi besidder den højeste ekspertise inden for neurorehabilitering og modtager svært hjerneskadede patienter fra hele Vestdanmark, dvs. Jylland og Fyn.

Neurorehabiliteringen er organiseret i fire specialer fordelt på kognitive og sensomotoriske sengeafsnit. Et sengeafsnit med speciale i den tidlige neurorehabilitering samt et Børn og Unge afsnit. Til hvert speciale hører desuden en klinik.
Regionshospitalet Hammel Neurocenter har 84 behandlingspladser og behandler årligt ca. 700 patienter. Der er ca. 520 ansatte, heraf 60 fysioterapeuter og 60 ergoterapeuter.

Om Hospitalsenhed Midt:
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalerne Viborg, Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til ”lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale, vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Yderligere oplysninger:
Har du lyst at høre mere, eller at komme og besøge afsnittet, kontakt da afdelingssygeplejerske Stine Rose på tlf. 25540638

Din ansøgning:
Din ansøgning vedlagt kopi af eksamensbevis, CV og autorisationsID, skal sendes elektronisk og være os i hænde senest d. 23.09.2020

Ansættelsessamtaler finder sted d. 30.9.2020

Tiltrædelsesdato 1.11.2020 eller snarest derefter.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.