Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til Sundhedsenheden ved Område Marselisborg


Om jobbet
Område Marselisborg søger 1 sygeplejerske vikar til sundhedsenheden i blandede vagter dag og aften.

Stillingen er på 32 timer ugentligt ,og er en begivenhedsbestemt ansættelse i et barselsvikariat, der pt. forventes at vare til 30.09.2018.

I stillingen indgår der primært dagvagter med enkelte aftenvagter kan forekomme. I stillingen indgår weekendvagt, som udgangspunkt hver fjerde weekend.


Din profil
Er uddannet sygeplejerske – Fagligt velfunderet - Arbejder selvstændigt og konstruktivt - Trives med et højt arbejdstempo og mange bolde i luften – Trives med foranderlighed og en omskiftlig arbejdsdag Overblik i pressede situationer – Udviklingsorienteret – Fleksibel – God til at koordinere og indgå i mangeartede relationer – Har kørekort


Derfor skal du vælge os
Vi er et stærkt og kompetent sygeplejersketeam med et godt arbejdsmiljø.

Vi indgår i et tværfagligt fællesskab med fysioterapeuter, ergoterapeuter, borgerkonsulenter, diætist, demensnøglepersoner samt har en tæt samarbejde med hjemmeplejen, hvor faglighed, forløbsstyring og kvalitet i meningsfulde borgerforløb er i fokus.

Vi søger derfor en sygeplejerske, som kan indgå i teamet med positiv og nysgerrig energi.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes tiltrådt 01.04.2018.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst som sygeplejerske

Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder i sundhedsenheden Kent Nyeland Sandholt på 29207945, kesa@aarhus.dk.


Ansøgning
Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 15. februar 2018..

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 20. februar.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


Om os
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere. Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/ Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen http://www.sundhedogomsorg.dk/~/media/Subsites/Sundhed-og-Omsorg/Dokumenter/Vaerktoejer/Kursusportalen/Opret-dig-som-ny-bruger-paa-Kursusportalen---Borgeradgang.pdf Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her