Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til Urinvejskirurgisk Afdeling L, OUH, Odense universitetshospital

Vil du være med i vores team? Vi har brug for en ny kollega.

 

En af vores kolleger prøver nyt og andre er på barselsorlov. Det giver os mulighed for at tage imod dig. Vi søger en sygeplejerske. Stillingen er på 37 timer eller mindre, hvis det skulle være et ønske.

Stillingen består hovedsagelig af dag/aften eller dag/nat fremmøde. Du kan vælge det, der passer dig. Vi er meget fleksible. 

Vores afdeling er en højt specialiseret afdeling i vækst med et meget bredt patientklientel. Specialet Urologi spænder fra generende vandladningslidelser til kræftpakkeforløb grundet kræft i nyre, prostata eller blære.

Derfor arbejder vi med både akutte og korte forløb, men også længere komplekse forløb, hvor sygeplejen udgør en væsentlig del af undersøgelse, behandling og pleje.  

Samlet set er vi 150 ansatte og er beliggende på to matrikler; Odense og Svendborg og består af 1 sengeafsnit, 2 ambulatorier, 1 daghospital og 1 operationsgang.  

Afdeling L er inddelt i 5 teams med en subspecialisering indenfor: prostatacancer, blærecancer, nyrecancer, LUTS (Lower Urinary Tract Symptoms og stenlidelser) samt Andrologi. Det forventes, at du bliver tilknyttet et af disse teams efter nogle måneder i oplæring.

Vi har rigtigt mange patientkontakter, som kræver præcis kommunikation og koordinering, hvilket vi bestræber os på at gøre med omtanke, helhed, ansvar og højeste faglighed. Vi tager OUH ´s værdier og strategier alvorligt og mener det, når vi siger ”Patienten først”. Pårørende inddragelse er også en selvfølgelig og væsentlig del af pleje og behandling i vores afdeling. 

Du vil blive tilbudt en mentor, der vil følge dig i din første tid i afdeling L og I to vil sammen med den relevante afdelingssygeplejerske og vores udviklingssygeplejerske have ansvar for, at du bliver oplært i specialet, så du kan tage sikkert vare på vores patienter.

 

Der skal påregnes weekendvagt hver 3. weekend.  Planlagt ferie respekteres.

Erfaring med kirurgisk sygepleje eller urologisk sygepleje vil være en fordel, men ikke en forudsætning for at komme i betragtning. 

 

Ansøgningsfrist er d. 08.07.20.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag d. 09.07.20 og fredag d. 10.07.20.

 

Vil du vide mere om afdelingen eller jobbet, så kontakt venligst: 

Afdelingssygelejerske Bodil Elberg Lorenzen på telefon 24 25 57 51 eller via mail bodil.elberg.lorenzen@rsyd.dk / Oversygeplejerske Lone Hedemand på telefon 21 20 69 30 eller mail lone.hedemand@rsyd.dk 

 

I henhold til overenskomst mellem relevant fagorganisation og Danske regioner. Region Syddanmark er én ansættelsesmyndighed.  

Hvad det betyder, kan du læse her: 

http://www.regionsyddanmark.dk/vm202311 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.