Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til vikariat på Afdeling for Røntgen & Skanning, Ultralydsafsnittet-Rigshospitalet

Sygeplejerske søges til vikariat i perioden 1. marts 2021 til d. 31. august 2021, på Afdeling for Røntgen & Skanning, Ultralydsafsnittet-Rigshospitalet. Vi forventer, at kunne tilbyde fastansættelse inden vikariatets udløb.

Vi er et lille velfungerende afsnit, som er en del af en stor Radiologisk Klinik. Siden 2015 er gruppen sammenlagt med den røntgen- og CT-fokuserede gruppe 3, hvor afløsning kan forekomme efter behov.
Afsnittet fungerer både som ambulatorie for rutineundersøgelser, og som afsnit for akutte undersøgelser inkl. mange biopsier og drænager. Vi samarbejder med alle specialer på Rigshospitalet.
Plejegruppen består af 7 sygeplejersker og måske dig? Aldersmæssigt ligger vi mellem 37-62 år.
Afsnittet har desuden 7 faste læger.

Som sygeplejerske skal du ikke selv skanne, men er en del af et team omkring den enkelte patient og dennes undersøgelser/behandlinger hos os.

Opgaverne består i:

  • Gøre patienten klar til undersøgelse
  • Informere, berolige og observere patienten i akutte såvel som rutinesituationer
  • Assistere og samarbejde tværfagligt ved sterile procedurer, så som drænanlæggelser, biopsier og behandlinger på operationsgangen. Vi kommer en del rundt på hospitalet.
Vi ønsker en sygeplejerske:

  • Med minimum 2 års erfaring.
  • Med gode kommunikative evner
  • Der trives med korte patientkontakter, og evner at skabe tillid på kort tid.
  • Som er arbejdsom, hjælpsom og socialt velfunderet.
I plejegruppen har vi akut visitationsfunktion - en post, som du vil blive oplært i, når du føler dig fortrolig med afdelingen og dennes daglige rutiner. Vi skiftes til denne funktion.

Der findes muligheder for at være med i børnegruppen på Afdeling for Røntgen & Skanning - en gruppe som har meget fokus på pleje, undersøgelses- og behandlingssituationer af børn. Vi har en hygiejnegruppe, hvor vi ligeledes er repræsenteret og har i det hele taget tæt samarbejde med hele Afdeling for Røntgen & Skanning og gang i mange spændende projekter.

Hverdagen i ultralydsafsnittet er oftest præget af travlhed, men altid med patienten i centrum. Det foregår i en god ånd, hvor der også er plads til sjove indslag og kvikke bemærkninger. Patienterne er i alle aldre, fra nyfødte og op, og med mange forskellige kliniske problemstillinger. Vi har et rigtigt godt samarbejde med de kliniske specialer og god kontakt til afdelingerne.

Vi har massageordning og frugtordning.

Socialt har vi tradition for årlig ultralydsgåtur, julefrokost, julegløgg, og spontane arrangementer.

Vi har både mono - og tværfaglige personalemøder, vinterundervisning og tilbud om faglige patientrelevante kurser.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer i (primært) dagtimerne. I gennemsnit har man en gang hver 6. uge en vagtblok af aftenvagt torsdag til søndag, eller dagvagt lørdag, søndag med aftenvagt mandag til onsdag. Dertil har vi en vagt til kl 18:00 1-2 gange månedligt. Vi har lav vagtbyrde i alle helligdage. Vi har INGEN NATTEVAGTER.

Ansøgningsfristen er d. 25 januar 2021 kl. 12:00 og vi modtager kun ansøgninger elektronisk via link. Samtaler finder sted løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.