Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til ældrecentret Nygårds PladsAfdeling 1 har en stilling pr. 1. september 2020, på - efter eget valg - 35-37 timer.
Du har weekendfri og arbejder i dagtimerne på hverdage. Der vil over året være enkelte aftener og helligdage, hvor du skal arbejde.

Vi tilbyder dig en målrettet og grundig introduktion, tilpasset netop dine erfaringer og kompetencer. Sygeplejerskerne har det kliniske lederskab i afdelingen, og du har en høj grad af selvstændighed i arbejdet, hvor der er mulighed for at skabe udvikling i sygeplejen. Du sparrer, og arbejder tæt sammen med den anden sygeplejerske i afdelingen og afdelingslederen.

Du vil indgå i centrets stærke sygeplejersketeam, der lige nu er på 10 engagerede og dygtige sygeplejersker, som har forskellige indsatsområder (bl.a. kontinens, demens, klinisk vejleder). Du vil have mulighed for på sigt at varetage et klinisk indsatsområde på tværs af centret. Pt. mangler vi en sygeplejerske med viden og interesse for sårsygepleje. Er du interesseret i dette, tilbyder vi to diplommoduler. Det ville også være perfekt, hvis du har lyst til at arbejde med patientsikkerhed og ”I Sikre Hænder” i afdeling 1.

Vi er et velrenommeret ældrecenter, kendt for at være visionære, moderne og fagligt dygtige. Vi får ros for en åben, imødekommende og god stemning fra både borgere, pårørende og samarbejdspartnere.

Vi er stolte af vores flotte tilsynsrapporter, som giver os anerkendelse for medarbejdernes høje faglige niveau og store engagement. Vi arbejder løbende med spændende projekter, aktuelt: ”I Sikre hænder” og ”Demensrejseholdet”.

Vi tilbyder dig en målrettet og grundig indarbejdning, tilpasset netop dine erfaringer og kompetencer.

I afdelingen har vi synlig ledelse. Lederen deltager i de to daglige møder og kommer løbende på afdelingen gennem dagen. Vi er 30 fagligt dygtige kollegaer, der både arbejder seriøst og også laver sjov med hinanden og beboerne.

Vi har fokus på at motivere og inddrage vores 34 beboere i de daglige gøremål og forebygge indlæggelser.

Sådan er du:

  • Du kan levere kvalitet i de sygeplejefaglige opgaver.
  • Du arbejder selvstændigt og systematisk, følger op på og færdiggør opgaver.
  • Du bidrager til det tværfaglige samarbejde på centret.
  • Du har minimum tre års erfaring.
  • Du er udadvendt og kan gå foran
Sygeplejerskens kerneopgaver er at:
  • vejlede og sparre med sosuassistenterne/ sosuhjælperne i teamet/ afdelingen
  • sikre udvikling af kvaliteten i sygeplejen
  • sikre den sygeplejefaglige dokumentation i Nexus 
  • styrke den forebyggende indsats
  • bistå med sygepleje til komplekse beboere
Vi har et hjerteligt hus med sjæl og varme, hvor vi som en forudsætning for kvalitet i opgaveløsningen prioriterer et godt arbejdsmiljø og medarbejdernes indflydelse højt.
Du får løn efter overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist
Har du lyst til at arbejde her hos os, så send din ansøgning senest den 26. juli 2020.

Er du blevet nysgerrig efter at få mere at vide om os, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Heidi Nolsøe på mobil: 3057 2055.

Vores virksomhedsplan og yderligere oplysninger om Ældrecentret Nygårds Plads kan du hente på vores hjemmeside på www.brondby.dk/nygaardsplads
 

Sådan søger du stillingen:
Søg stillingen via knappen "Send ansøgning" nedenfor. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har pr. 1. oktober 2019 indført røgfri arbejdstid.

Om Brøndby:
Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.