Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til afdeling D2, medicinsk, sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Vil du gerne udfordres specialemæssigt i trygt miljø ?

Skal du bidrage det medicinske speciale?

Har du lyst til at arbejde i top moderne rammer udelukkende med enestuer og tidstro dokumentation?

Trives du i en travl og spændende hverdag med fokus på kerneopgaven?

Så er du måske vores nye kollega ?

Vi har en fast sygeplejerske stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. april 2020 eller efter aftale. Stillingen indbefatter hver 3 weekend i 8 timers vagter og ca. 6-8 vagter på 4 ugers rul. Du har selv stor indflydelse på vagtplanlægningen, der planlægges via Silkeborg Data. 

Vi er:
Afdelingen indbefatter fire spændende specialer, nefrologi, hæmatologi, endokrinologi og reumatologi. Nefrologien varetager udredning og behandling af medicinske nyresygdomme og blodtryksforhøjelse, derudover tilbyder vi dialysebehandling. Hæmatologien, bl.a. udredning og behandling af godartede og ondartede sygdomme, som har relation til blod, lymfesystem og de bloddannende organer, inkl. blodkræft, knoglemarvskræft og lymfekræft. Endokrinologien, bl.a. undersøgelse, diagnostik, behandling og kontrol af endokrinologiske sygdomme, dvs. diabetes, kirtel- og hormonsygdomme. Reumatologien, hvor vi behandler patienter med gigt og bindevævssygdomme.

Afdelingen er netop indflyttet i ny topmoderne sengebygning, og er normeret til 22 sengepladser fordelt på de fire specialer. Vi arbejder i teams med tæt samarbejde mellem faggrupperne og med de tilhørende ambulatorier. Flere personale går på tværs mellem afdelingen og ambulatoriet. Denne kombination gør at vi kan opretholde et godt trygt læringsmiljø og anvende de kompetencer personalet besidder. Vi prioriterer faglig sparring og undervisning såvel internt som eksternt i afdelingen.

Vi er derfor meget optagede af at arbejde udviklingsorienteret med fokus på patientinddragelse, nye arbejdsgange på enestuer, valg i nuet og høj faglig kvalitet.  

 Vi samarbejder tæt med Fælles Akut Modtagelse (FAM), de øvrige afdelinger både internt og i hele regionen. Ønsker du at vide mere om vores afdeling, se hjemmeside

Vi tilbyder:
En afdeling, hvor

  • Vi har det spændende, travlt og arbejder med faglighed i højsædet og altid et smil på læben
  • Vi er glade for vores arbejdsplads og arbejder fokuseret med trivselsmakkerpar
  • Vi prioriterer højt informations- og undervisningsniveau og har ofte undervisningsseancer
  • Vi tilbyder et velstruktureret individuelt introduktionsprogram, med mentor ordning

Du er:
En kollega der ønsker at bidrage til vores gode arbejdsplads, der er præget at stort patientflow, specialiserede patientforløb og højt kompetenceniveau. Vi forventer du bidrager til vores gode arbejdsmiljø, hvor samarbejde og sparring på tværs er højt prioriteret.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Send ansøgning og CV elektronisk via nedenstående link senest d. 23. marts 2020.

Samtaler forventes afholdt d. 25. marts 2020.

Løn og ansættelse er efter gældende overenskomst.
Hør nærmere hos afdelingssygeplejerske Mette Jeppesen Rechnagel på 79182354 eller 20152862, også til en eventuelt fremvisning af afdelingen.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.