Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til aflastningsinstitutionen Skovhusene på Østerbro (25-32 timer om ugen)

Har du lyst til at stå i spidsen for den sundhedsfaglige indsats i forhold til børn og unge med autismespektrumforstyrrelser (ASF) i aflastning? Er du glad for tværfagligt arbejde, og har du lyst til at indgå i en pædagogisk praksis? Brænder du for at give børn og unge med særlige udfordringer meningsfulde oplevelser, nærvær og omsorg både inden- og udenfor institutionelle rammer?  Så har du her muligheden for at søge en stilling med attraktive arbejdstider, et godt arbejdsmiljø og faglig sparring med andre sygeplejersker.

Da vores dygtige sygeplejerske efter mange år i Skovhusene går på pension, søger vi en ny sygeplejerske til ansættelse i afdeling Kvisten per. 1. maj eller 1. juni 2021 på imellem 25-32 timer om ugen.

Om stillingen
Stillingen er tilknyttet Skovhusene, som er Københavns Kommunes aflastningsinstitution for familier med børn og unge med varig og betydeligt nedsat funktionsevne. Et barn med et handicap har tit et stort behov for støtte og hjælp i hverdagen. Som aflastningsinstitution er det vores målsætning at give familier med børn med handicap et frirum i hverdagen — et frirum, hvor forældrene kan fokusere på søskende, kan tage sig af praktiske opgaver og kan have et voksenliv. 

Skovhusene består af tre afdelinger med tilbud til forskellige målgrupper: Kvisten og Skovsneglen, hvor børn og unge er i døgnaflastning en gang om ugen og en weekend om måneden, samt Skovtours, som tilbyder matrikelløs weekendaflastning. Du vil blive tilknyttet Kvisten. 

Kvisten varetager aflastning for børn og unge med gennemgribende psykiske udviklingsforstyrrelser, hvoraf størstedelen er diagnosticeret indenfor autismespektret med udtalte vanskeligheder med koncentration og fastholdelse af aktiviteter. De fleste af Kvistens børn og unge har en ekstrovert adfærd og kan have et både fysisk og psykisk uhensigtsmæssigt samspil med både børn og voksne.

Du kommer som sygeplejerske på Kvisten til at arbejde tæt sammen med den sygeplejerske, som er tilknyttet Skovsneglen. Skovsneglen varetager aflastning for børn og unge med multiple funktionsnedsættelser. Skovsneglens børn og unge skal have meget hjælp til fysiske gøremål, hygiejne og omsorg. Flere af børnene har brug for hjælpemidler som kørestol, sonde, benskinner m.m. 

Mange af vores børn har epilepsi. Det er derfor vigtigt, at du som sygeplejerske kan supervisere og oplære det pædagogiske personale i håndteringen af epileptiske anfald.

Du kommer til at arbejde med en flok glade og sjove børn og unge, og din indsats har stor betydning for både børn/unge og deres pårørende.

Skovhusene har egen legeplads, gymnastiksal og institutionsbus til rådighed. 

Dine arbejdstider vil være en blanding af dag- og aftenvagter samt evt. mulighed for arbejde hver 4. weekend afhængig af ansættelsesgraden. 

På dagvagter (kl. 6.30-14) hjælper du børnene frem til kl. 8, hvorefter du løser administrative opgaver som at holde styr på børnenes medicin og derigennem samarbejde med forældre, læger og hospitaler. På aftenvagter arbejder du sammen med pædagogerne om at give børnene et meningsfyldt ophold. 

Det er vigtigt, at du arbejder direkte med børnene, så du har kendskab til og kan følge deres udvikling. Vi mener, at en høj faglighed bedst sikres, når vi arbejder tværfagligt omkring børnene og lykkes med at være lydhør og respektfulde overfor hinandens faglige perspektiver og kompetencer. 

Vi søger dig, som

 • med dit store overblik kan opretholde den høje standard for medicinhåndtering og sundhedsfaglig sparring, som vi i Skovhusene har opbygget igennem de sidste mange år. 
 • hviler i din faglighed og kan give andre faggrupper feedback på deres sundhedsfaglige arbejde på en god og imødekommende måde.
 • kan introducere nyt personale og vikarer til medicinhåndtering og opdatere sundhedsfaglige instrukser i samarbejde med andre sygeplejersker. 
 • kan supervisere og oplære det pædagogiske personale i håndteringen af epileptiske anfald.
 • kan holde styr på ca. 35 børns sundhedsfaglige udfordringer og vejlede det pædagogiske personale i håndteringen heraf. 
 • kan tage ansvar for afdelingens egenkontrol af medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation samt er tovholder på UTH. 
 • giver og modtager feedback og sparrer med Skovsneglens sygeplejerske, som har været i institutionen mange år.
 • har lyst til at holde sundhedsfaglige oplæg på temadage sammen med andre sygeplejersker og ledelsen i Skovhusene.

Det er vigtigt for os, at du

 • har forståelse for, at alle vores børn og unge gør det bedste, de kan ud fra de forudsætninger, de har, og at det er os, der skal ændre på rammen eller den pædagogiske tilgang, hvis barnet/den unge ikke kan leve op til de krav, vi stiller.
 • kan håndtere, at vores børn og unge kan have en uhensigtsmæssig adfærd.
 • er i god kontakt med dig selv, og kan balancere imellem at være rolig, empatisk, tydelig og troværdig i dit samspil med vores børn og unge med en bevidsthed om, at det er dig, der har ansvaret.
 • kan navigere i, at ikke en dag ligner den foregående, men samtidig kunne opretholde det enkelte barns behov for struktur, forudsigelighed, nærvær og omsorg.
 • har lyst til at tage del i et arbejdsfællesskab hvor opgaver løses med overskud, humor og fleksibilitet.

Vi tilbyder

 • faglig sparring med en anden erfaren sygeplejerske i institutionen samt deltagelse i et sygeplejerskenetværk en gang om måneden i Center for Børn med Handicap.
 • deltagelse på teammøder med supervision og personalemøder med eksterne faglige oplæg. 
 • fleksible arbejdstider.
 • en sjov, udfordrende og spændende arbejdsplads med et godt socialt sammenhold.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst og efter principper om Lokal Løndannelse. 

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj eller 1. juni 2021.

Arbejdstiden er på imellem 25-32 timer om ugen.

Der vil blive indhentet udvidet børne- og straffeattest inden stillingen kan besættes.

Borgercenter Handicap er en røgfri arbejdsplads.

Adresse: Hans Knudsens Plads 3D, 2100 København Ø. 

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Sophie Torkelund Meedom på 2158 1194 eller ringe til sygeplejerske på Skovsneglen Kristina Nørholm på 2491 2165.

Søg via nedenstående link senest fredag den 19. marts 2021

Om Borgercenter Handicap
Vores målgruppe er Københavnere med varigt nedsat funktionsevne. Vi består af et myndighedsområde med ca. 333 medarbejdere og 10 centerfællesskaber bestående af 61 tilbud med ca. 2200 ansatte. Vi arbejder ud fra Socialstrategien, En By med Plads til Alle, under overskrifterne et værdigt liv, et selvstændigt liv, en helstøbt og langsigtet løsning samt en sund og faglig stærk organisation. Du kan læse om Socialforvaltningen på København Kommunes hjemmeside: www.kk.dk og om Borgercenter Handicap på http://www.bch.kk.dk/
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.