Sygeplejerske til afsnit for hjertesygdomme, Slagelse Sygehus

Afsnit for hjertesygdomme ansætter flere sygeplejersker.

Har du lyst til at være en del af et stærkt kardiologisk team, og arbejde målrettet med gode kardiologiske patientforløb?

Så læs videre….

Hjertesnittet er i rivende udvikling og flytter 2. maj til helt nybyggede lokaler.

Derfor søger en sygeplejerske til fastansættelse i blandede vagter og mulighed for hver 3. weekend pr. 01.06.18 eller efter aftale.

Om hjerteafsnittet

Hjerteafsnittet er en del af medicin 2, som er en stor afdeling med specialerne kardiologi og endokrinologi, og består af sengeafsnit, ambulatorier og forskningsenhed.

Vi bliver efter flytningen to identiske hjertemedicinske sengeafsnit med 24 senge i hver, som varetager pleje og behandling af patienter med primærdiagnoserne arytmi, hjertesvigt, iskæmisk hjertesygdom og lungeemboli.

Vores vision er at være blandt de bedste indenfor kardiologien, og i 2018 styrkes indsatsen indenfor sygeplejeudvikling- og forskning i klinikken.

Høj kvalitet i patientforløbene vægtes og der arbejdes målrettet mod, at patienterne forlader afsnittet tilfredse hver gang.

Målstyring, med afsæt i LEAN-metoden, er forankret i afsnittet med fokus på

 • Høj grad af patientoplevet kvalitet
 • Høj faglig kvalitet
 • Balanceret drift

Vi er kendt for et attraktivt studiemiljø og kåret blandt de bedste.

Vi tilbyder dig

 • Et godt arbejds- og læringsmiljø med stor mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Et individuelt introduktionsprogram med mentorordning
 • Faglig udvikling eksempelvis via kardiologisk efteruddannelse og SKILLS
 • Stor medindflydelse og fleksibilitet på egen arbejdstilrettelæggelse
 • Et nyt ambitiøst og anerkendende ledelsesteam

Vi ønsker af dig

 • Gerne kardiologisk erfaring
 • At du har en brændende lyst og energi til at blive en del af vores hold og bidrager aktivt
 • At du kan se muligheder frem for begrænsninger og bringer konstruktive ideer på banen
 • Har en positiv og engageret tilgang til patienter, kollegaer og hverdagens udfordringer
 • At du har lyst til at være med til at sætte dit præg på hjerteafsnittet

Vi er en meget homogen gruppe, sammensat af novicer og eksperter, hvilket skaber en meget energisk, positiv og faglig dygtig personalegruppe, som brænder for specialet, og det at gøre en forskel for patienterne.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anette Laursen, 27 21 70 92, eller til afdelingssygeplejerske Mari-Louise Tümmler, 93 56 79 48.

Ansøgningsfrist 29.04.18

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejersker med intensiv specialuddannelse eller sygeplejersker til uddannelsesstilling, Intensiv afsnit, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Ønsker du nye udfordringer i et højteknologisk afsnit, hvor patient og omsorg er i centrum? Fra 01.07.18 kan vi tilbyde faste stillinger i blandede vagter med weekendarbejde hver 4. uge. Hvem er vi? Den 12. juni 2018 flytter vi ind i en helt ny, sup...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Sygeplejerske til ortopædkirurgisk ambulatorium og afdeling, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Spændende stilling med alsidige sygeplejefaglige opgaver samt høj grad af tværfagligt samarbejde haves. Ortopædkirurgisk Afdeling i Holbæk søger en engageret sygeplejerske med hovedfunktion i ambulatoriet. En kommende kollega forventes at være fagli...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Sygeplejerske til endokrinologisk afsnit M1, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Region Sjælland

Slagelse
Hvis du gerne vil arbejde på en afdeling med et godt kollega fællesskab og høj faglighed - så kom og arbejd hos os. Vi er en afdeling, som sætter vores kollegafællesskab højt for at give den bedste sygepleje til vores patienter og samtidig værne om ...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Sygeplejerske til nefrologisk sengeafsnit B72, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Hej - nefrologisk afsnit søger ny kollega Hvis du søger en arbejdsplads med kolleger, som prioriterer at tage vare på hinanden og som sætter pris på et godt arbejdsmiljø, så skal du lige læse lidt mere. Fagligt har B72 Regionsfunktion i nefrologi, s...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Sygeplejerske til geriatrisk afsnit 240, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Sygeplejerske til fast fuldtidsstilling på geriatrisk afsnit på Nykøbing F. Sygehus Vi søger en sygeplejerske til blandede vagter. Du vil på alle måder opleve en dynamisk afdeling, hvor der hele tiden er fokus på, hvordan vi kan arbejde med de mulig...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018