Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Afsnit for Hormonsygdomme

Afsnittet for Hormonsygdomme søger en sygeplejerske, da en af vores erfarne sygeplejersker har søgt nye udfordringer.

Vi søger en sygeplejerske og en kollega som har lyst til udvikling, teamsamarbejde og gode patientforløb.

Vi ser os selv som et stærkt team af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, som har fælles ambitioner om at gøre afsnittet og patientforløbene så effektive, fagligt stærke og samarbejdsstærke som overhoved muligt. Som vores nye sygeplejerske og kollega har du rig mulighed for at påvirke og præge vejen mod dette mål.

Som sygeplejerske i Afsnit for Hormonsygdomme vil du få mulighed for

  • at udvikle både dine grundlæggende og komplekse sygeplejekompetencer
  • at din introduktion til afsnittet tager udgangspunkt i din erfaring og dine kompetencer
  • at samarbejde med den medicinske patient samt have modet til at optimere patientforløbene
  • at have ansvar samt blive fagligt og personligt udfordret
  • at fagligheden sættes højt og udvikles gennem refleksion, undervisnings- og udviklingsdage
  • at sætte en ære i at arbejde sammen - og vide at, når vi lykkes, så er det fordi vi gør det sammen uagtet man er sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent

Afsnit for Hormonsygdomme har 20 patienter, som ofte er patienter med diabetes mellitus, hormonsygdomme og infektioner. Vi har et tæt samarbejde med læger, diætister, fysioterapeuter samt ergoterapeuter. Det er væsentligt, at det tværfaglige samarbejde lykkes, så patienten sikres det bedste patientforløb.

Vi har udarbejdet accelererede patientforløb for patienter med rosen. Ligeledes har vi opstartet projekt, hvor patient og pårørende har mulighed for at booke stuegang mellem 10.00-12.00 på hverdage, dette for at inddrage patient og pårørende i indlæggelsesforløbet.

Har du lyst til at blive vores nye kollega?

Vi har høje forventninger til dig som vores nye kollega, og du skal have lyst til at dygtiggøre dig. Det meste skal vi nok lære dig, da vi skræddersyr et praksisnært introduktionsforløb, og samtidig sikrer, at du følges med en kollega i begyndelsen.

Du er velkommen til at kontakte os til en uforpligtende drøftelse eller komme forbi til et uformelt besøg i afsnittet. Du kan kontakte afdelingssygeplejerske Annette Svensson, 9357 0373, souschef Mie Valsted, 9356 6480, eller klinisk udviklingssygeplejerske Debbie Walsh, 2856 7346.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.