Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Akut Neurologisk Afsnit 0671

Vil du være med til at give vores patienter den bedste pleje og behandling under deres indlæggelse, så er du måske vores nye kollega?
Vi søger 2 sygeplejersker i faste stillinger pr. 1. juni 2018 eller efter aftale. Stillingerne er på 32 - 37 timer i blandede vagter eller evt. i 2 holds skift. Der vil være mulighed for fast aften- eller nattevagt. Vagtplanlægningen foregår efter ønskeplan, aktuelt med vagt hver 2. eller hver 3. weekend.

Akut Neurologisk Afsnit er kendetegnet ved et højt fagligt niveau med en alsidig sygepleje. Der er stor mulighed for læring i såvel akut som basal sygepleje og vi arbejder systematisk med forebyggelse af tryksår, fald og infektioner.
Vi modtager blandt andet patienter med hjernekræft, epilepsi, parkinson og hovedtraumer.

Vi har særligt fokus på:
Kommunikation og medinddragelse af patienter og pårørende.
Introduktions- og oplæringsprogram med udgangspunkt i din anciennitet og kompetenceniveau ved Mentor
Grundig introduktion til alle vagter
Daglige sygeplejekonferencer med kollegial faglig sparring
Sygeplejedokumentation
Årlige kompetenceudviklings dage inden for specialet

Kvalifikationer:
Engagement og interesse for det neurologiske speciale.
Hvis du har erfaring inden for neurologi, er det yderligere en fordel, men ikke et must.
En positiv og fleksibel indstilling til arbejdsdage, der kan være både hektiske og rolige.
Er du nyuddannet, vil du inden for det første år blive tilbudt Regionens 10 dages kursusforløb for nyuddannede sygeplejersker ”Godt på vej i Sygeplejen”

Akut Neurologisk Afsnit har 22 sengepladser. Patienterne udskrives til eget hjem eller til videre rehabilitering i primær sektor, efter en gennemsnitlig indlæggelsestid på 4-6 døgn.
Vi har et dagligt fremmøde på 9 i dagvagt, 6 i aftenvagt og 3 i nattevagt. Personalegruppen består udover sygeplejersker, af social- og sundhedsassistenter, fysio- og ergoterapeuter, læger, sekretærer, neuropsykolog og talepædagog.

Ansættelse pr. 1.6.2018 eller efter aftale.
Timeantal 32 – 37 pr. uge

Løn og ansættelse i henhold til overenskomst og Ny løn.

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 14.05.2018 kl. 12.00.

Ring gerne til afdelingssygeplejerske Ina Dyrdal tlf.4829 6093 eller sygeplejerske med specialist funktion Annemarie Hamilton Jee tlf.4829 3890, hvis du vil vide mere.

Du kan også læse mere om afsnittet på vores hjemmeside: https://www.nordsjaellandshospital.dk/afdelinger-og-klinikker/neurologisk-afdeling/sengeafsnit/Sider/Afsnit-for-akut-neurologi.aspx


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her