Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til akutmodtageafsnit 52.2 på Psykiatrisk Center København, Bispebjerg

Vil du have en enestående chance for at være med til at udvikle fremtidens psykiatri i et af Danmarks største optageområder?

Vi søger en sygeplejerske, der har lyst til at arbejde i akutpsykiatrien som en del af 52.2 - et velfungerende akutmodtageafsnit. Her arbejder du på på et afsnit, hvor den enkelte har stor indflydelse på at tilrettelægge og kvalitetssikre den psykiatriske sygepleje.

Vi kan tilbyde:

  • En grundig introduktion og undervisning indenfor diagnostik, psykiatrisk sygepleje, paraklinik, herunder monitorering med EKG og blodprøver. Tillige vil der være fokus på somatiske problemstillinger med henblik på differentiel diagnostik
  • Høj grad af medindflydelse i forhold til sygepleje, rutiner og procedurer i afsnittet
  • Et godt arbejdsmiljø med stor fokus på trivsel, udvikling og sikkerhed
  • Et intensivt læringsmiljø med intern undervisning og mulighed for eksterne kurser og videreuddannelse. Til afsnittet er der derfor tilknyttet sygeplejerske med klinisk specialist funktion og superviserende psykolog
Det bliver du en del af
52.2 er en del af et team bestående af 8 akutte modtagesenge og 9 stationære intensive senge. Som sygeplejerske på 52.2 arbejder du primært på det akutte modtageafsnit, men vi fungerer som et team, der samarbejder tæt og altid hjælper hinanden.

Vi har løbende projekter i afsnittet og på centret, og vi deltog blandt andet i gennembrudsprojekterne med henblik på nedbringelse af tvang – et område vi til stadighed har fokus på. Aktuelt er der etableret deeskaleringsrum, aktivitetshaver samt uddannet aktivitetskonsulenter i afsnittene.

Hvad kommer du til at lave?
Som sygeplejerske i afsnittet vil en af dine kerneopgaver, i samarbejde med speciallæger, være at bistå med den akutte psykiatriske udredning i den mest intensive fase af indlæggelesforløbet. Den maksimale indlæggelsestid i afsnittet er ca. 7 døgn.

Indenfor de første 7 døgns indlæggelse, vurderes det om patienten skal viderevisiteres til stationært afsnit eller ambulant opfølgning.

Hvem er du?

Vi søger en sygeplejerske, der:

  • Brænder for arbejdet med mennesker med psykiske lidelser
  • Er ansvarsbevidst, engageret, fleksibel og selvstændig
  • Ønsker at arbejde inddragende og konfliktnedtrappende
  • Evner at skabe ro og tryghed
  • Har gode samarbejdsevner og bidrager til et positivt arbejdsmiljø
Interesseret?
Nærmere oplysninger om stillingen og stillingsbeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Tina Nielsen Mansha Niclasen på 3864 7412 / 38647405 eller på mail Tina.Nielsen.Mansha.Niclasen@regionh.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. november 2020, eller efter aftale. Stillingen er i blandede vagter og med weekendvagt hver 3. weekend i 12 timers vagter.

Forud for ansættelsen vil der blive indhentet reference fra 1-2 personer om tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

Adresse: Tuborgvej 235, 2400 København NV

Ansøgningsfrist torsdag den 24. september 2020 kl. 12

Ansættelsesudvalget glæder sig til at høre fra dig.

Psykiatrisk Center København:

Psykiatrisk Center København undersøger og behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder og dækker store dele af København fra Nordvest til Christianshavn og fra Østerbro til København C. Det svarer til et område med ca. 250.000 borgere.

Centret er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri og geografisk placeret på Bispebjerg Hospital Rigshospitalet og Gentofte hospital samt i mindre enheder rundt omkring i optageområdet.

Psykiatrisk Center København har ca. 750 årsværk, 207 psykiatriske senge, ca. 100.000 ambulante kontakter og 7500 skadestuebesøg årligt.

Psykiatrisk Center København har tre bydelsrettede afdelinger og en akutmodtage afdeling der inkluderer en psykiatrisk akut modtagelse som behandler patienter fra hele centrets optageområde.

Centret har derudover 3 distriktspsykiatriske centre, hhv. på Østerbro, Nørrebro og i København NV (Bispebjerg). Der rådes over et OPUS-team, 3 Opsøgende Psykiatriske teams og et opsøgende Ældreteam. Den psykiatriske udrykningstjeneste er også forankret i centret.Psykiatrisk Center København behandler skizofreni, andre psykoser, depression, mani, neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Herudover har centret en række specialområder så som:

Affektive lidelser, sexologi, angst, OCD, anoreksi, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, psykoterapi, somatisering og liason, samt ældrepsykiatri og militærpsykiatri.

Centret rummer også Videnscenter for Transkulturel Psykiatri, Viden- og kompetencecenter for Affektive lidelser og Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse.

Forskning er højt prioriteret på Psykiatrisk Center København, og der er ansat to professorer, begge tilknyttet Københavns Universitet. Forskningen på Psykiatrisk Center København er blandt de førende i Danmark og gør sig bemærket internationalt.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.