Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Anæstesiologisk Afdeling Roskilde, dagkirurgisk afsnit, Sjællands Universitetshospital, Køge matriklen
Nye udfordringer med dagkirurgisk speciale

Vores nuværende dagkirurgi er fordelt på to afdelinger. Vi har fået muligheden for at opbygge en helt ny dagkirurgisk enhed, hvor al dagkirurgi bliver samlet i ét afsnit pr. 01.04.18. Afsnittet vil fysisk være beliggende både på Roskilde og Køge matriklen. Vi søger sygeplejersker med primær base på Køge matriklen pr. 01.04.18.

Vores nye dagkirurgiske afsnit har brug for sygeplejersker, der først og fremmest trives og får energi af at være i det dagkirurgiske speciale, hvor teamtanken er omdrejningspunktet for udførsel af kerneopgaven

I 2023 vil det nye hospitalsbyggeri i Køge være færdigt og det vil formentlig rumme nogen dagkirurgi, men Roskilde matriklen bliver base for aktiviteter som ikke er sengebåret, hvilket kalder på dagkirurgiske forløb, som vi ser det. Vi er med det nye dagkirurgiske afsnit i gang med at gøre klar til endnu mere dagkirurgi i fremtiden. Hele denne udvikling skal du være en del af.

Dagkirurgi er organisatorisk en del af Aæstesiologisk afdeling. Afdelingen består også af en central operationsgang med 10 operationsstuer, et anæstesiafsnit, intensiv afsnit med 9 sengepladser, et opvågningsafsnit med 10 pladser, en sterilcentral, en simulationsenhed samt en Klinisk forskningsenhed. Alle disse afsnit er placeret i Roskilde.

Der er i dagkirurgisk afsnit i alt ansat 18 sygeplejersker, de otte er på Køge, mens de 10 sygeplejersker er på Roskilde.

Dagkirurgisk afsnit yder i dag årligt 4000 indgreb, både i generel og lokal anæstesi indenfor følgende specialer:

På Roskilde matriklen, der består af tre operationsstuer og egen opvågning, er der gynækologi, plastikkirurgi og urologi. På Køge matriklen, der også består af tre operationsstuer og egen opvågning, er der kirurgi og ortopædkirurgi

Hvad kan vi tilbyde dig som sygeplejerske

 • Et attraktivt arbejdssted
 • En engageret og homogen medarbejdergruppe både fagligt og personlighedsmæssigt
 • En medarbejdergruppe med bred erfaring indenfor flere specialer
 • Et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor fokus er på hinanden, både som medarbejder og leder
 • En aktiv medarbejdergruppe, der gerne tager del i drøftelser om kommende beslutninger og ansvar for uddelegerede opgaver

 • Hvad forventer vi af dig

  Faglig baggrund
 • Uddannet/specialuddannet sygeplejerske med erfaring indenfor dagkirurgi/operations- eller anæstesiområdet
 • Stor faglig operationserfaring indenfor organkirurgi og/eller ortopædkirurgi

 • Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lotte Frahm, 47 32 50 42, hvis du har behov for uddybende oplysninger om stillingen.

  Ansøgningsfrist 12.02.18

  Ansættelsessamtaler 14.02.18

  Sjællands Universitetshospital vil være pionerer i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” arbejder hospitalet med en ambitiøs strategi nu og i årene fremover. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Som led i strategien for hospitalet vil hospitalet inddrage patienter og pårørende i lederrekrutteringer. I første omgang som en pilotundersøgelse, der kun omfatter ansøgere, som kommer til samtale. Samtaleudvalget udvides med en patient eller pårørende. Desuden vil en forsker deltage som observatør i samtalen, og efterfølgende gennemføre et kort interview. Data vil blive anonymiseret.

  Om Sjællands Universitetshospital
  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her