Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Assens Misbrugscenter (genopslag)

Besidder du en høj faglighed og evt. erfaring inden for misbrugsområdet? Har du smil i øjnene og begge ben solidt plantet i jorden? Trives du med at arbejde i dagtimerne og have weekendfri? Og vil du være en del af et arbejdsmiljø, hvor humor, åbenhed, udvikling og tværfaglighed prioriteres højt? Så er det dig, vi søger!

Hos Assens Misbrugscenter søger vi en sygeplejerske til sundhedsfaglig misbrugsbehandling, som kommer til at indgå i vores team af dygtige behandlere. Stillingen er fast på 37 timer ugentligt og med tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvem er vi

Misbrugscenteret er en specialiseret behandlingsenhed, med en kompetent medarbejdergruppe. Behandlingsteamet består af social- og sundhedsassistent, sygeplejerske og socialrådgivere. Der tilbydes sundheds- og socialfaglig behandling for stof- og alkoholmisbrug. Centeret er netop i gang med at implementere MOVE behandling til unge i et projekt med Socialstyrelsen.

Assens Kommune er en organisation med personalepolitiske værdier, der omhandler åbenhed, tillid, engagement, ordentlighed og ambitiøsitet. Værdier, som vi sammen værner om og aktiverer gennem handling. I organisationen Assens Kommune er der et særligt fokus på tilrettelæggelsen og værdien af tværfagligt samarbejde, hvor den enkelte medarbejder har en betydningsfuld rolle, når faglige og personlige kompetencer bringes i spil i samarbejdet på tværs.

I Assens Misbrugscenter vil du få mulighed for at være med til at arbejde med ”vilje og hjerte ”, hvor borgeren er i centrum og det tværfaglige samarbejde understøtter en helhedsorienteret indsats til gavn for den enkelte borger med misbrugsproblematikker.

Behandlingscenteret på Dærupvej 5 i Glamsbjerg dækker hele Assens Kommune. Der er organisatorisk sammenhæng mellem misbrugsområdet og socialpsykiatrien i Assens Kommune.

Behandlingen tilrettelægges ud fra en kognitiv og systemisk tankegang og vores nye sygeplejerske vil især spille en central rolle i forbindelse med den sundhedsfaglige og medicinske behandling hos borgere i substitutionsbehandling i samarbejde med centerets læge.

Dine kommende kollegaer siger:

Vi kunne godt tænke os, at det fremgår af stillingsopslaget, at vi søger en person, som er:

Psykisk robust, tydelig i sin kommunikationsform og god til at afgrænse/strukturere sig, i forhold til de givne rammer. Derudover skal det selvfølgelig også være en kollega, som befinder sig godt i en travl hverdag, der kræver fleksibilitet og evnen til at bevare overblikket i uforudsete situationer. Han/hun skal være i stand til at indgå konstruktivt i en samtale med mennesker i ubalance og konfliktfyldte situationer. I vores optik er det også vigtigt, at vores kommende kollega besidder en høj faglighed og passer ind i et arbejdsmiljø, hvor humor, åbenhed, udvikling og tværfaglighed, prioriteres højt.

Hvem er du

 • Du har en relevant efteruddannelse f.eks. i kognitive behandlingsformer og er sygeplejerske og har gerne erfaring inden for misbrugsområdet.
 • Du er vant til at dokumentere og håndtere sundhedsfaglig dokumentation.
 • Du bliver ansvarlig for udarbejdelse af specifikke sundhedsfaglige instrukser.
 • Du er aldeles omhyggelig og ansvarlig i forbindelse med medicinsk behandling og har erfaring med udarbejdelse og opfølgning af behandlingsplaner.
 • Du kan indgå i en respektfuld og anerkendende relation med borgeren.
 • Du sætter pris på at være en del af et højt ydende behandlerteam, som trives med hinanden og opgaveløsningen.
 • Du kan sikre en kvalitativ opfølgning på lægenotater og journaler. 
 • Du er indstillet på at arbejde tværfagligt og på tværs af alkohol- og stofbehandling.
 • Du kan forestå den primære sundhedsfaglige behandling af centerets omsorgsklienter.
 • Du kan forestå en medicinsk udredning, når borgeren indskrives på centeret og i samarbejde med intern visitator udarbejde en koordineret medicinsk og social handleplan, samt udfylde relevante registrerings- og indberetningsskemaer.
 • Du har kørekort.

Vi tilbyder

 • Supervision/kollegial sparring
 • Mulighed for faglig udvikling
 • Stor indflydelse på opgaveløsningen
 • Gode fysiske rammer og arbejdstid i dagtimerne samt weekendfri.
 • Arbejde i en teambaseret organisation.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomster og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere 

Du er velkommen til at kontakte daglig leder af Misbrugscentret Lise Janning på tlf. 29 67 92 36 eller leder for Psykiatri og Misbrug Hanne Longhi på tlf. 23 34 42 54, hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansøgning sendes elektronisk og vedhæftes CV, relevante uddannelsesbeviser, udtalelser m.m. Ansøgningen skal være modtaget senest den 20. september 2020.

Samtaler forventes afholdt fredag den 25. september 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.