Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til attraktiv stilling på Ryholtgård - et mindre plejehjem

Genopslag

Er meningsfuldt og fagligt udfordrende arbejde, med gode kolleger og gratis parkering lige udenfor døren, noget for dig? 

Så læs videre: 

Sygeplejerske til barselsvikariat på plejehjemmet Ryholtgård
Vi søger en erfaren og fagligt engageret sygeplejerske til et barselvikariat i dagvagt, 32-35 timer ugentligt, fra 1. november 2020 til 1. november 2021.

Om arbejdet som sygeplejerske på Ryholtgård fortæller sygeplejerske Line Stoltenborg Kjems:
”Det bedste ved at være ansat som sygeplejerske på Ryholtgård er, at Ryholtgård er et mindre plejehjem. Det betyder, at jeg har kendskab til alle beboerne i huset, og at jeg kender mine kolleger på tværs af etagerne. Kendskabet til beboerne er en stor fordel, når jeg er ansvarshavende, og det er rart at kende beboerne, deres pårørende og at kunne følge med i deres hverdagsliv.
Jeg oplever, at vi på Ryholtgård har et godt arbejdsfællesskab, og at vi er gode til også at vægte det sociale fællesskab. Ingen arbejdsdage er ens, og jeg oplever at blive fagligt udfordret af både kolleger og ledere. Apropos ledere oplever jeg, at jeg altid kan få sparring af en leder, og jeg ser det som en stor fordel, at jeg som sygeplejerske er en del af et sygeplejefagligt netværk med andre sygeplejersker”.

Ryholtgård er et moderne mindre plejehjem, med gode fysiske rammer for såvel beboere som personale. Vi er en engageret medarbejderstab, som er stolte af vores arbejde. Vi arbejder altid med udgangspunkt i beboernes ønsker, og stiller høje krav til egen og andres faglighed.

Vi er en mangfoldig medarbejdergruppe, som består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger og ernæringsassistenter. Vi har høje ambitioner for vores faglighed og ønsker os en sygeplejerske, der brænder for at arbejde med ældre mennesker, og som gerne har erfaring med geriatri.

Ryholtgård har egen huslæge, som kommer i vores hus ca. en gang ugentligt og tilser beboere samt forestår sparring og faglig udvikling af personale.
Som sygeplejerske på Ryholtgård indgår du i et sygeplejerske-praksisfællesskab med husets to øvrige sygeplejersker og den sygeplejefaglige leder. Der er løbende dialog og sparring samt faglige netværksmøder.

På Ryholtgård lægger vi vægt på beboernes selvbestemmelse, beboerinddragelse og hverdagsdemokrati. Vi arbejder med udvikling og forbedringer i kvalitet, faglighed og medarbejdertrivsel.

Vi leder efter en sygeplejerske, der  

 • har lyst til at udøve grundlæggende sygepleje og arbejde med sygeplejefaglighed, udvikling og kvalitet i det daglige arbejde, i samarbejde med kolleger
 • tager ansvar for at arbejde med den komplekse og akutte sygepleje, rehabilitering, sundhedsfremme, forebyggelse og behandling
 • er vejleder, sparringspartner og rollemodel for kolleger
 • har erfaring med at arbejde med skriftlig dokumentation på et sikkert og fagligt højt niveau
 • brænder for, at sygeplejefaglig udvikling sættes i fokus i hverdagen
 • har lyst til at arbejde med ældre, deres livshistorie og være med til sikre, at hverdagslivet er værdigt og meningsfuldt for beboerne i et tæt samarbejde med pårørende
 • har en bred sygeplejefaglig viden og har viden om og erfaring med at arbejde med ældre, aldring og ældre med demens
 • gerne har interesse for at arbejde med demensområdet

Som sygeplejerske på Ryholtgård får du

 • En arbejdsplads med trivsel for beboere og medarbejdere
 • Indflydelse på arbejdsgange og indhold
 • En arbejdsplads med fokus på kvalitet, faglighed og samarbejde
 • Mulighed for at sparre med andre sygeplejersker, både kolleger fra Ryholtgård og fra andre plejecentre i lokalområdet 

Hvis ovenstående er noget fra dig, glæder vi os til at høre fra dig. Du er velkommen til at ringe eller komme forbi efter aftale og høre mere om stillingen. For mere info kan du kontakte sygeplejefaglig leder Tina Thornbech på 3910 2540, afdelingsleder Susanne Arslev på 3910 2510 eller afdelingsleder Heidi Sonne Markussen på 3910 2530.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 22. september 2020
Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 24. september 2020. 

Vores hverdag handler om mennesker 
Se mere om os på vores-hverdag.dk 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.