Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Center for Socialpsykiatri

Center for Socialpsykiatri i Roskilde Kommune styrker den sundhedsfaglige indsats på socialpsykiatriske bosteder – derfor søger vi en nysgerrig og ambitiøs sygeplejerske. 
 
Center for Socialpsykiatri i Roskilde Kommune er i fuld gang med at udvikle den rehabiliterende organisation. Som et led i udviklingen, har vi fokus på at styrke den sundhedsfaglige indsats på vores tilbud. Vi implementerer en rehabiliteringsmodel, hvor udgangspunktet er recovery og hvor tilgangen bygger på evidens og systematik. Modellen skal understøtte, at medarbejdere i alle funktioner arbejder rehabiliterende, og at borgerne støttes i at leve et selvstændigt liv på egne præmisser.  
 
Vi søger en nysgerrig og fagligt ambitiøs kollega med baggrund som sygeplejerske Vores nye kollega skal være del af et nyoprettet team bestående af en sygeplejerske og en fysioterapeut.  
 
Stillingens indhold 
De to nye kollegaer vil få konkrete opgaver med at fremme den målrettede indsats i forhold til sundhed, botræning og andre livsmestringssituationer for psykisk sårbare. Kollegaerne skal hjælpe med at udrede borgerens mål og støttebehov samt at igangsætte aktiviteter der styrker borgeren fysisk såvel som psykisk. Funktionerne er nye i Center for Socialpsykiatri og der vil være rig mulighed for at sætte sit faglige præg på opgaverne. De nye kollegaer vil få en bred berøringsflade i centret og det forventes at de, ud fra de givne omgivelser og behov, kan sætte de rette aktiviteter i spil i samarbejde med borger og kollegaer. 
 
Vi forventer, at vores nye kollega: 
  • er uddannet sygeplejerske (evt. med specialuddannelse i psykiatri)
  • har interesse for og kendskab til borgergruppen
  • har erfaring med tværfagligt samarbejde
  • kan arbejde recovery-orienteret, og sikre at borgernes ønsker, behov og muligheder for forandring er i fokus
  • er fagligt ambitiøs – og har særlig viden/interesse for rehabilitering og recovery
  • er dygtig til at samarbejde med borgere, pårørende, kolleger og øvrige samarbejdspartnere
  • kan imødegå borgerne respektfuldt og understøtte borgerne i de mål de har
  • kan arbejde med de små nuancer og se udvikling og tilbagegang som en del af processe
Løn og ansættelsesvilkår 
Stillingen er til besættelse den 1. april 2018 eller snarest muligt herefter. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principper for ny løn.  
 
Ansøgningsfrist er den 22. februar 2018. Der er ansættelsessamtale mandag den 5. marts 2018. 
 
Mere info 
Du kan læse mere om Roskilde Kommune på www.roskilde.dk Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte leder af Toftebakken Rikke Lindahl Hansen på 3084 1992 eller leder af Center for Socialpsykiatri Lene Chortsen Isak på 2037 4139. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her