Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Dagkirurgien ved Bedøvelse og Operation, Aarhus Universitetshospital

Dagkirurgien søger en frisk sygeplejerske til et seks måneders vikariat pr. 1. januar 2021. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Vi søger en sygeplejerske, der brænder for den dagkirurgiske sygepleje, som er kendetegnet ved at rumme hele patientforløbet fra modtagelse til operation, opvågning og udskrivelse.

Dagkirurgien består i alt af fire afsnit, som alle har forskellige specialer. Ved ansættelse bliver du tilknyttet Dagkirurgi 3. Vi holder fælles temadage og har fokus på vidensdeling. Der er uddannet simulationsinstruktører i hvert afsnit, som afvikler simulation i grupper hver onsdag, derudover planlægges løbende kurser og undervisning i afdelingen.

Vores hverdag er præget af et stort patient-flow og mange afvekslende arbejdsopgaver. Vi søger en sygeplejerske, som efter endt oplæring skal varetage opvågningssygepleje på vores afsnit.

Vi arbejder på hverdage mellem kl 7.30 – 17, enkelte dage til kl. 19. Vi vægter et godt arbejdsmiljø meget højt og bidrager alle med input til gode og udviklende arbejdsdage.

Vores hverdag er præget af stor fokus på faglig udvikling og kvalitet i patientforløbene og afdelingen er uddannelsessted for anæstesikursister, sygeplejestuderende samt paramedicinere.

Vi søger en kollega, som

  • har lyst til at bidrage til udviklingen i vores dagkirurgiske afsnit
  • vil arbejde i velfungerende teams med engagerede og fagprofessionelle kolleger
  • trives i en travl hverdag med mange relationer
  • arbejder problemløsende, reflekterende og vil bidrage til et godt arbejdsmiljø
  • har gode samarbejdsevner

Specialerne fordeler sig som følgende

Dagkirurgi 1: Ortopæd- og neurokirurgi
Dagkirurgi 2: Urologi og mave/tarmkirurgi
Dagkirurgi 3: Øre/næse/hals- og ortopædkirurgi
Dagkirurgi 4: Mave/tarmkirurgi, gynækologi og IV-team.

Vores afsnit er kendetegnet ved det gode kollegiale samarbejde, godt arbejdsmiljø og en pragmatisk tilgang til opgaverne. Vi har fokus på sygeplejen og har patienten i centrum. 

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Peter Appelon Bliksted på 2370 6224.

Løn- & ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende autorisation samt børneattest.

Ansøgningsfrist er søndag den 22. november 2020. Ansættelsessamtaler forventes afviklet torsdag den 26. november 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.