Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til dagvagt i plejecenter Møllehuset på Indre Nørrebro

Er du nysgerrig på faglighed og udvikling, og har du lyst at bringe alle dine kompetencer i spil i et hus, hvor vi har fælles kurs og en anerkendende tilgang til vores arbejde?
Så er du måske vores nye sygeplejerskekollega.

Plejecenter Møllehuset ligger i De Gamles By, som er en del af den charmerende bydel på Indre Nørrebro, hvor mangfoldighed og kreativitet præger bylivet for både unge og ældre. Vi er et hus med omkring 80 beboere som omdrejningspunkt i vores arbejdsliv.

Vi er et hus i bevægelse og vores fokus er, at alle føler sig værdifulde og oplever succes. Vi har en fælles kurs, hvor vi sammen fremmer den anerkendende tilgang, og bestræber os på at praktisere ordentlighed til enhver tid og i alt, hvad vi gør. Vi tror på, at det er det, som er med til at skabe en rigtig god arbejdsplads og et rart sted at bo for vores beboere. Vi har i vores seneste tilsynsrapport fået den samlede ’særdeles tilfredsstillende’. Denne vurdering baserer sig blandt andet på, at beboerne oplever en høj kvalitet i den pleje og støtte, de får på Møllehuset, mens medarbejderne bl.a. oplever tydelig kommunikation, tværfagligt samarbejde og tilfredsstillende arbejdsgange.

Hvem er vores nye kollega?
Vi søger dig, der både kan være erfaren og have en solid sygeplejefaglig baggrund, eller du kan være relativ nyuddannet med lyst til at blive en del af et team, der varetager pleje og omsorg hos beboerne. Du får som sygeplejerske mulighed for at afprøve og bringe alle dine kompetencer og hele paletten af din faglighed i spil igennem det tætte samarbejde med dine øvrige kollegaer. 

Du har gerne viden og evt. erfaring fra ældreområdet, og du formår at være på forkant med beboernes problemstillinger. Vi sætter samtidig pris på en kollega, som er ansvarsfuld, evner at kommunikere tydeligt og kan inspirere og motivere andre omkring sig. Vi forventer ganske enkelt, at du bidrager positivt til, at vi har en god arbejdsplads.

Vi kan til gengæld bl.a. give dig

  • en rigtig god introduktion til din nye arbejdsplads, beboere og kollegaer
  • en ledelse, som har fokus på anerkendelse og udviklingsmuligheder, du har bl.a. mulighed for at få coaching for at styrke dine personlige og faglige kompetencer
  • medindflydelse på opgaver og særligt din arbejdstid
  • positive og samarbejdsvillige kollegaer, som har det sjovt i hverdagen

Praktisk information
Stillingen er på 32 timer ugentlig fortrinsvis i dagvagt med kort weekend vagt hver fjerde uge i særlig funktion. På otte uger skal du have en vagt kl. 16-21.00. Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst.

Mød dine fremtidige kollegaer
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars A. L. Petersen på 2939 9615 eller tværgående kvalitets- og procesleder Iris Boye på 2446 0877. Du er også velkommen til at komme forbi til et kort besøg. Læs mere om os her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 21. april 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.