Sygeplejerske til de Midlertidig Pladser i Glostrup


Dagvagtsstilling 32 timer med hver 3 weekend i kortvagt (7-12)

I vores arbejde med arbejdsfællesskaber og kerneopgaven har vi et ønske om og få flere sygeplejersker, som kan være med til og kompetenceudvikle på tværs af faggrupper, sammen med vores udviklingssygeplejerske.

Du vil blive en del af sygeplejegruppen og deltage i ugentlige sparringsmøder med dine kollegaer.

De Midlertidig Pladser har 22 sengepladser og vi har flere forskellige typer ophold eks. døgngenoptræning, aflastning, vurderingsophold, rehabilitering og ventepladser.

Vi er en seriøs og ambitiøs afdeling med fokus på kerneopgaven. Vi sætter en ære i at stille høje krav til faglig udvikling og vores fælles forpligtigelse overfor kerneopgaven og arbejdsfællesskabet.

Dine arbejdsopgaver:


 • Planlægning og fordeling af opgaverne, skal kunne tage ansvar og prioritere opgaver ud fra en faglig vurdering.

 • Være med til og højne den sygeplejefaglige dokumentation, være med til og skabe retning og struktur i dokumentationen. I 2018 får vi nyt omsorgssystem og FS3 og sammen med udviklingssygeplejersken skal du være med til og få det nye system implementeret.

 • Skal i tæt samarbejde med leder og udviklingssygeplejerske implementere og fastholde diverse nye tiltag og projekter.

 • Vi arbejder struktureret med triagering og her vil du skulle guide og vejlede dine kollegaer i brugen af triage-værktøjet, så det bliver et naturligt arbejdsredskab.

 • Medicinhåndtering og sikre arbejdsgange omkring administration.

 • Modtagelse af nye borger og uddelegering af diverse opgaver til de øvrige medarbejder i forbindelse med modtagelse.

 • Vi er i gang med og kigge ind på vores afdeling og har en strategi for kompetenceudvikling, arbejdsgange, struktur, triage, aktiviteter samt måltider.
  Vi har brug for dig til at være drivkraft og til at sikre den videre udvikling af afdelingen.

  Derfor søger vi en engageret, struktureret, faglig velfunderet, positiv ildsjæl med godt humør.  Løn- og ansættelsesforhold ifølge overenskomst. Du skal fremvise straffeattest inden ansættelse, og vi indhenter referencer jf. aftale.

  Du er meget velkommen til og kontakte afdelingsleder Sophie Brohus (sophie.brohus@glostrup.dk), 43236910 eller sygeplejerske Anita Møller-Hansen på telefon 43236937

  Stilling er til besættelse 1/4-18 eller snarest muligt

  Samtaler i uge 9 tirsdag.

  Glæder os til og høre fra dig og til og møde dig.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:14. januar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Psykiatrisk ambulatorium Gladsaxe søger en sygeplejerske til nyt F-ACT-team

  Psyk.amb. Gladsaxe

  Vi søger en sygeplejerske 37 timer ugentligt på hverdage. Psykiatrisk ambulatorium Gladsaxe Vi er en del af Psykiatrisk Center Ballerup med lokaler på Gladsaxe Møllevej 15, 1. 2860 Søborg. Ambulatoriet omorganiseres pr. 1. april, hvor tre nye F-ACT ...
  Indrykket:19. januar 2018
  Udløbsdato:18. februar 2018

  Akuthus Psykiatrisk Center Ballerup - et hus alle muligheder

  Akut modtagelse, Ballerup

  Akuthus Psykiatrisk Center Ballerup Et hus alle muligheder Sygeplejerske søges. Stilling 32- 37 timer efter eget ønske med mulighed for weekend vagt hver 2 el. 3 uge. Er du sygeplejerske med erfaring eller nyuddannet og har du lyst til at lære et sp...
  Indrykket:19. januar 2018
  Udløbsdato:18. februar 2018

  Sygeplejerske med Klinisk vejleder funktion søges til nyt visionært akuthus

  Akut modtagelse, Ballerup

  Sygeplejerske med Klinisk vejleder funktion søges til nyt visionært akuthus. Er du optaget af vidensformidling, undervisning og det pædagogiske område så vil vi rigtig gerne samarbejde ned dig. I forsommeren 2018 indflytter vi nyt akuthus. Akuthuset...
  Indrykket:21. januar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, afdeling Glostrup søger sygeplejerske i skiftende vagter til B201, Døgnafsnit for større børn.

  Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

  Jobbet Stillingen er på afsnit B201 som er for børn i alderen 7-13 år. Der er medindlagte forældre. Børnene indlægges til observation og udredning behandling af autisme, psykose, følelsesmæssige adfærdsmæssige vanskeligheder, ADHD eller OCD -problem...
  Indrykket:23. januar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Psykiatrisk Center Glostrup 168 søger sygeplejerske - vi heler de sår der ikke kan ses

  Psykiatrisk Center Glostrup

  Er du erfaren sygeplejerske fra psykiatrien eller somatikken Er du nyuddannet og vil du være ny i psykiatrien Så er 168 på Psykiatrisk Center Glostrup Måske noget for dig. Skriv en ansøgning til os og hør mere om dine muligheder som sygeplejerske på...