Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til de Midlertidig Pladser i Glostrup


Dagvagtsstilling 32 timer med hver 3 weekend i kortvagt (7-12)

I vores arbejde med arbejdsfællesskaber og kerneopgaven har vi et ønske om og få flere sygeplejersker, som kan være med til og kompetenceudvikle på tværs af faggrupper, sammen med vores udviklingssygeplejerske.

Du vil blive en del af sygeplejegruppen og deltage i ugentlige sparringsmøder med dine kollegaer.

De Midlertidig Pladser har 22 sengepladser og vi har flere forskellige typer ophold eks. døgngenoptræning, aflastning, vurderingsophold, rehabilitering og ventepladser.

Vi er en seriøs og ambitiøs afdeling med fokus på kerneopgaven. Vi sætter en ære i at stille høje krav til faglig udvikling og vores fælles forpligtigelse overfor kerneopgaven og arbejdsfællesskabet.

Dine arbejdsopgaver:


 • Planlægning og fordeling af opgaverne, skal kunne tage ansvar og prioritere opgaver ud fra en faglig vurdering.

 • Være med til og højne den sygeplejefaglige dokumentation, være med til og skabe retning og struktur i dokumentationen. I 2018 får vi nyt omsorgssystem og FS3 og sammen med udviklingssygeplejersken skal du være med til og få det nye system implementeret.

 • Skal i tæt samarbejde med leder og udviklingssygeplejerske implementere og fastholde diverse nye tiltag og projekter.

 • Vi arbejder struktureret med triagering og her vil du skulle guide og vejlede dine kollegaer i brugen af triage-værktøjet, så det bliver et naturligt arbejdsredskab.

 • Medicinhåndtering og sikre arbejdsgange omkring administration.

 • Modtagelse af nye borger og uddelegering af diverse opgaver til de øvrige medarbejder i forbindelse med modtagelse.

 • Vi er i gang med og kigge ind på vores afdeling og har en strategi for kompetenceudvikling, arbejdsgange, struktur, triage, aktiviteter samt måltider.
  Vi har brug for dig til at være drivkraft og til at sikre den videre udvikling af afdelingen.

  Derfor søger vi en engageret, struktureret, faglig velfunderet, positiv ildsjæl med godt humør.  Løn- og ansættelsesforhold ifølge overenskomst. Du skal fremvise straffeattest inden ansættelse, og vi indhenter referencer jf. aftale.

  Du er meget velkommen til og kontakte afdelingsleder Sophie Brohus (sophie.brohus@glostrup.dk), 43236910 eller sygeplejerske Anita Møller-Hansen på telefon 43236937

  Stilling er til besættelse 1/4-18 eller snarest muligt

  Samtaler i uge 9 tirsdag.

  Glæder os til og høre fra dig og til og møde dig.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her