Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Distriktspsykiatrisk Center Glostrup,

Vi søger en sygeplejerske 37 timer til vores ambulante enhed DPC Glostrup med tiltrædelse 1. maj 2018  
 
DPC Glostrup er en organisatorisk del af Psykiatrisk Center Glostrup i Region Hovedstadens psykiatri. Der er tilknyttet et opsøgende psykiatrisk team (OP-team). I starten af 2019 implementeres F-ACT modellen i DPC Glostrup med det formål at tilbyde en mere fleksibel behandling til vores tilknyttede patienter.  
 
Den daglige ledelse varetages af afdelingssygeplejersken. Den samlede personalegruppe er tværfagligt sammensat og består af sygeplejersker, lægesekretærer, overlæger, 1. reservelæger, socialrådgiver, psykologer og ergoterapeut.  
 
Vi behandler borgere fra Glostrup, Brøndby, Rødovre og Albertslund kommuner. Vores målgruppe er patienter der har forskellige psykiske sygdomme og et lavt funktionsniveau, og hvor der er behov for en tværfaglig behandlingsindsats.  
 
I DPC Glostrup arbejder vi med udgangspunkt i patienternes egne mål i for behandlingsforløbet. Vi vægter vores tværfaglighed og tværsektorielt samarbejde højt med henblik på at skabe den bedste sammenhæng i det enkelte patientforløb. Vi arbejder meget tæt sammen med Psykiatrisk Center Glostrups øvrige ambulante enheder og døgnafsnit samt med kommunerne og primærsektorbehandlere.  
 
DPC Glostrup er personalemæssigt bredt sammensat af både meget erfarne og nyere kollegaer, som alle bidrager med en høj faglighed og forskellige behandlingstilgange til den enkelte patient. Vi lægger stor vægt på den enkelte kollegas medansvar og medindflydelse for patientforløbene og for et godt arbejdsmiljø. Bl.a. giver det udslag i, at vi har vi et meget lavt sygefravær og er gode til at hjælpe hinanden, så opgaverne bliver løst.  
 
 
Arbejdet som distriktssygeplejerske omfatter bl.a.:  
• At fungere som kontaktperson og udøve sygepleje i såvel patientens eget hjem som i DPC  
• Tværfagligt og tværsektorielt samarbejde  
• Deltagelse i behandlingskonferencer  
• Foretagelse af indledende vurderinger/1. samtaler  
• Pårørendearbejde, herunder ”Børn af psykisk syge”  
• Psykoedukation  
• Undervisning og vejledning af sygeplejestuderende  
• Dokumentation og registrering i SP  
 
 
Vi tilbyder:  
• Et spændende job med meget varierende funktioner  
• At blive en del af et stabilt og fagligt højt kvalificeret team  
• Muligheder for undervisning, kurser og supervision  
• Et godt arbejdsmiljø og gode kolleger  
 
Kvalifikationer:  
• Psykiatrisk erfaring og gerne relevant videre/efteruddannelse  
• Lyst og evne til relationsarbejde og til at arbejde med ofte meget komplekse problemstillinger  
• Gode samarbejdsevner, fleksibilitet, overblik og humor  
• Gode samarbejdsevner  
 
Du er meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Betina Bennike på Tlf 29444418 eller betina.bennike@regionh.dk og høre nærmere om stillingen.  
 
Ansøgningsfrist: 7. marts 2018 kl. 12.  
Samtaler afholdes den 14. marts mellem 8-12.  
 
Om Psykiatrisk Center Glostrup  
Psykiatrisk Center Glostrup fusionerede med Psykiatrisk Center Hvidovre 1. februar 2016 og er nu et af de største psykiatriske centre i Region Hovedstaden med over 800 medarbejdere og et optageområde fordelt på 9 kommuner med over 300.000 borgere.  
 
Vi har en døgnåben psykiatrisk akutmodtagelse, en bred vifte af både døgnafsnit og ambulante enheder, almen og specialiseret psykiatri fordelt på fem matrikler.  
 
Endelig har vi en stor internationalt anerkendt forskningsenhed med 3 professorater, og er en del af Københavns Universitetshospital.  
 
Du kan læse mere om centret på vores hjemmeside: https://www.psykiatri-regionh.dk/centre-og-social-tilbud/Psykiatriske-centre/Psykiatrisk-Center-Glostrup/Sider/default.aspx 
 
LINK – Godt på vej i psykiatrien  
https://intranet.regionh.dk/rhp/Centre/Psykiatrisk-Center-Glostrup-Hvidovre/nyheder-og-kommunikation/nyheder/Sider/Ny-i-Psykiatrien-Se-film-lavet-af-7-nye-sygeplejersker-fra-PC-Glostrup.aspx?rhKeywords=godt+p%C3%A5+vej+i+psykiatrien 
 
LINK – træningsrum  
https://intranet.regionh.dk/rh/personale/medarbejdertilbud/motionstilbud/Sider/om-pusterummet.aspx


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her