Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til døgnafsnit 2712, Psykiatrisk Center Nordsjælland, Helsingør

Vi søger en fagligt velfunderet og engageret sygeplejerske, med lyst og interesse for at skabe det gode patientforløb i psykiatrien – Er du vores nye kollega?

Du kommer til at indgå i et velfungerende team med høj faglighed, godt samarbejde og stort engagement i den enkelte patients behandlingsforløb, og hvor din personlige og faglige udvikling prioriteres højt.

Som resten af Region hovedstadens psykiatri arbejder vi struktureret med forbedringsarbejdet, hvilket giver mulighed for at have indflydelse på forbedring af afsnittets arbejdsgange og faglige udvikling.

Hvordan kommer du til at arbejde?
Du skal sammen med dine kolleger tilrettelægge behandling og pleje ud fra en helhedsorienteret tænkning. Den sygeplejefaglige referenceramme tager afsæt i Tidevandsmodellen. En tilgang der vægter patientens historie og dennes selvoplevede problemstillinger. Vi anvender desuden kognitiv adfærdsterapi til at understøtte den miljøterapeutiske behandling og er i gang med implementeringen af Safewards på afsnittet.

Vi tilbyder et individuelt og veltilrettelagt oplærings- og introduktionsprogram. Der sikrer at du bliver godt klædt på til opgaven.

Vores forventninger til dig
Du har et solidt fagligt fundament og engagement. Efter en grundig introduktion til psykiatrien vil du være i stand til at iværksætte sygeplejefaglige indsatser ud fra den enkelte patients behov.

  • Du er empatisk. Du har lyst til at arbejde med patienter med en psykisk lidelse, en gruppe der er stor fokus på i vores samfund. Vi støtter en recovery proces, hvor håb, drømme og mål er centrale elementer, og det er derfor vigtigt, at du kan sætte dig ind i andres livssituationer.
  • Du er god til at kommunikere. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov.
  • Du har gode samarbejdsevner. Du indgår i et tæt mono- og tværfagligt samarbejde. Er engageret, fleksibel og ansvarsbevidst.
  • Du er faglig velfunderet. Du er autoriseret sygeplejerske og udfører sygepleje af høj professionel standard, du har et grundlæggende IT-kendskab og gerne kendskab til Sundhedsplatformen.
Hvem er vi
Psykiatrisk Center Nordsjælland i Helsingør er beliggende i et naturskønt område, i et lyst og moderne byggeri sammen med to andre åbne afsnit og psykiatrisk ambulatorium.

Afsnit 2712 er et døgnafsnit med plads til 16 patienter.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er i blandede vagter med arbejde hver 2. weekend, og er til besættelse 1. januar 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sussie Valentin, tlf. 38 64 34 34, eller læse mere om afdelingen på: www.psykiatri-regionh.dk.

Ansøgningsfristen er søndag den 22. november 2020.
Send ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser via linket på siden.

Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 25. november 2020.

Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.