Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Døgnafsnit for større børn fra 7-13 År, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Glostrup

Har du lyst til at arbejde i et innovativt og aktivt fagligt miljø med fokus på inddragelse af børn og deres familier?

Hvis du vil gøre en forskel, så har vi stillingen til dig.

B201’s målgruppe
B201´s målgruppe er børn imellem 7-13 år. Vi udreder og behandler børn under døgnindlæggelse i 12-14 uger. Barnets mor eller far er medindlagt under det meste af indlæggelsen. Vi har sengepladser til 12 børn og 12 senge til forældrene.

Du vil møde børn med psykiske sygdomme, der kan have og har en eller flere diagnoser. Vi ser en del børn, der har vanskeligheder indenfor autismespekteret, OCD, ADHD og adfærdsvanskeligheder. Derudover er både barn og familie i krise både i starten og undervejs i indlæggelsen.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Vi har indlæggelsesforløb med en inddragende tilgang. Dagligdagen er præget af leg og kontakt, hvor vi forsøger at give håb og samtidigt får trænet det, der er børnenes største udfordringer. Vi ønsker at udføre et effektivt og kompetent stykke arbejde til glæde for børnene og deres familier. Du vil indgå i et tværfagligt team, hvor vi lægger vægt på et ligeværdigt og kommunikativt samarbejde med fokus på kvalitet.

Forældrene tilbydes forældre-psykoedukation m.m. under deres medindlæggelse. Vi arbejder tæt sammen med forældrene og tilrettelægger individuel støtte og vejledning i det daglige til hele familien.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du er uddannet sygeplejerske med interesse for psykiatri og sårbare børn og familier. Derudover kan du sætte hak ved følgende:

  • Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov i behandlingsforløbet. Desuden kan du med dine gode kommunikative egenskaber skabe gode samarbejdsrelationer med dine mange tværfaglige samarbejdspartnere.
  • Du er omstillingsparat. Du er procesorienteret i patientforløbene, og du kan skabe ro og yde omsorg i forudsigelige rammer.
  • Du er kvalitetsbevidst, engageret og fleksibel.
Hvorfor skal du søge job hos os?
Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Som nyansat får du en god introduktion med obligatorisk mentorforløb af en af vores erfarne sygeplejersker samt supervision. Vi er en lærende organisation med daglig refleksion og tilrettelagt praksis med fokus på opgaven.

Kompetenceudvikling. Du bliver en del af en personalegruppe med høj faglighed samt et innovativt og aktivt fagligt miljø med bl.a. supervision og undervisning. Vi har fokus på kompetenceudvikling gennem flerfaglighed og monofaglighed samt tværfaglig tænkning.

Vi har et alsidigt miljøterapeutisk arbejdsmiljø med varieret aktivitetstilbud.

Et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder ud fra værdier som fællesskab, mening i dagligdagen og ordentlighed. Vi lægger vægt på forskellighed i personalegruppen samtidig med at tilgangen til opgaven støttes og afstemmes på de ugentlige møder.

Velkommen indenfor hos B201
På B201 vil du møde børn med komplekse problemstillinger. Børnene indlægges sammen med en af deres forældre fra mandag til fredag. Nogle enkelte børn og familier er her også i weekenden.

Mange børn har været væk fra en almindelig hverdag i lang tid, og når de kommer ind til os, arbejder vi bl.a. med at få deres funktionsniveau op igen.

Børnene er meget forskellige, og vi lægger vægt på en individuel behandling med plads til fleksible indlæggelsesforløb med mindst mulig indgriben i barnets liv.

B201 Døgnafsnit ligger på Nordstjernevej 6 og er en del af Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Glostrup.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid, og er i skiftende vagter med arbejde i weekenden hver 4. weekend. Der er 1 til 2 aftenvagter om ugen.

Stillingen ønskes besat den 1. juni 2021 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Vi glæder os til at høre fra dig
Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for stillingen.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Helle Winding på 38 64 07 16 eller assisterende afdelingssygeplejerske Sine Høj Nielsen på 38 64 05 59.

Søg via linket på siden senest den 16. april 2021, kl. 12.00.
Du bedes uploade CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16, den 22. og 23. april 2021.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.