Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til endokrinologisk afsnit M1, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Hvis du gerne vil arbejde på en afdeling med et godt kollega fællesskab og høj faglighed - så kom og arbejd hos os.

Vi er en afdeling, som sætter vores kollegafællesskab højt for at give den bedste sygepleje til vores patienter og samtidig værne om vores arbejdsmiljø. Vi arbejder med helhedssygepleje og med makkerpar, så man altid har en kollega at sparre med.

Vi er en afdeling med både nye og garvede sygeplejersker, hvor der er plads til at lære nyt og lære fra sig.
Vi arbejder 8 1/4 time i alle vagter og med to- eller treholds-skift ud fra individuelle ønsker og med seks til otte vagter på fire uger.

Som nyansat hos os bliver du tilknyttet mentorer, der følger dig i introduktionsperioden. De sørger for at lave en plan med dig, så du kommer godt fra start - både med den instrumentelle sygepleje og de mere komplekse sygeplejeopgaver. Der er mulighed for faglig udvikling i et godt tværfagligt miljø.

Stillingen er på 33 til 37 timer pr. uge i blandende vagter, weekendvagt hver 2. eller 3. weekend.

Vi har regionsfunktion indenfor endokrinologi og modtager akutte endokrinologiske patienter. Derudover modtager vi også KOL-patienter samt interne medicinske patienter.

Sengeafsnittet er normeret til 20 senge.

Det endokrinologiske speciale omfatter ligeledes et ambulatorium med fokus på osteoporose, diabetologi og andre endokrinologiske lidelser.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistentelever samt redderelever.

Kendetegnende for dig

  • Du har høj faglighed og interesse for endokrinologi
  • Du er løbende opmærksom på udviklingsmuligheder inden for sygeplejen
  • Du kan medvirke til at skabe sammenhæng for såvel patienter som kolleger
  • Du har interesse og gerne erfaring i endokrinologi og med KOL-patienter
  • Du kan arbejde i et skiftende tempo, da vi både har akutte og mere stabile patentforløb, og kan bevare de gode samarbejdsevner i alle situationer

Yderligere oplysninger

Ring til afdelingssygeplejerske Patricia Vallebo Lindhardt eller konstitueret souschef Dina Jensen, 47 32 25 01.
Du er meget velkommen til at komme forbi - ring lige i forvejen.

Samtaler 24.04.18

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her