Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til endokrinologisk sengeafsnit

Hos os handler god sygepleje om at skabe gode patientforløb, hvor den enkelte patients ønsker og behov er i centrum for en pleje og behandling af høj faglig kvalitet. For at styrke vores arbejde med dette, søger vi en faglig og klinisk stærk sygeplejerske, der brænder for den medicinsk sygepleje i et tværfagligt og tværsektorielt samarbejde.

Vi er et velfungerende sengeafsnit med 22 sengepladser, et lavt personale flow og et godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder:

 • En stilling på 30 - 37 timer – blandede vagter – eller fast dag/nat, arbejde hver 2. eller 3. weekend.
Afdelingen modtager døgnet rundt akutte medicinske patienter fra AMA, med endokrinologiske samt almen medicinske sygdomme.

Vi ser den yngre patient med ny opdaget Diabetes, evt. i ketoacidose, den dysregulerede diabetes patient med senkomplikationer – diabetiske fodsår, diabetisk nyreinsufficiens og neuropati.
Thyrotoksikose-, Myxødem-, Addison- og Osteoporosepatienter følges typisk i vores ambulatorium, men ved akutte forandring/forværring i sygdommen indlægges disse patienter i sengeafsnittet.
På det mere alment medicinske område, ser vi patienter med smerteproblematik, den akutte patient med infektion, patienter med elektrolytforstyrrelser, den kroniske patient med komplekse medicinske problemstillinger og kræftpatienter under udredning/behandling samt i det palliative forløb.

I forbindelse med disse ofte komplekse forløb kræves der et tæt tværfagligt samarbejde, på tværs af andre afdelinger, primærsektoren samt med patientens familie, for at skabe det bedst mulige forløb for patienten.

Vi kan tilbyde en afdeling med:

 • Motiverede, engagerede og kompetente kollegaer i en bred sammensætning af alder, køn, etnicitet, erfaring og anciennitet indenfor det endokrinologiske og medicinske speciale.
 • Introduktion til afdelingen via nyopstartet mentor ordning ca. 4 uger – som tilpasses individuelt afhængigt af erfaring.
 • Intern undervisning i samarbejde med afdelingens læger og sygeplejersker
 • Et forløb i ”Godt på vej i sygeplejen”, samt ”Læring i klinisk praksis” i løbet af de første ca. 2 år, hvis du er nyuddannet.
 • Et uddannelsesforløb/kursusforløb over ca.2-3 år, for den mere erfarne sygeplejerske, hvor der lægges et individuel uddannelsesforløb / karriere forløb. Herunder mulighed for Endokrinologisk specialekursus.
 • Et arbejdsmiljø og en ledelsesmæssig tilgang, med fokus på trivsel i en travl hverdag via samarbejde, tillid og retfærdighed med kerneopgaven i fokus.
 • Indflydelse på vagtplanlægningen via MinTid.
Vi arbejder med:

 • Udvikling og implementering af den endokrinologiske og medicinske sygepleje, med særligt fokus på den grundlæggende sygepleje
 • Implementering af faglig begrundet arbejdsdelingen, Synergimodellen
 • Udvikling og implementering af kompetencer indenfor særlige ansvarsområder: diabetes, sårpleje, ernæring, smertebehandling, samt hygiejneområdet og det tværsektorielle samarbejde.
 • 1-2 sygeplejerske har særlige kompetencer/uddannelse på hvert af disse områder og deltager som afdelingens repræsentant i lokale og regionale netværk.
 • Refleksion i det daglige, særligt ”bedside”, hvor man i tæt samarbejde med en kollega / mentor / udviklingssygeplejersken, kan reflektere over de mange komplekse sygeplejeopgaver.
 • 15 faglige minutter, hvor der sættes fokus på aktuelle problemstillinger.
 • At fastholde det gode arbejdsmiljø hvor der er plads til at være forskellige og til at udvikle sig både fagligt og personligt.
Vi ønsker af dig:

 • at du har endokrinologisk/medicinsk erfaring eller lysten til at lære det
 • at du er ansvarsbevidst og sætter samarbejde højt
 • at du vil bidrage til et fortsat godt arbejdsmiljø
Ansættelsessamtaler:

Send os din ansøgning samt CV og dokumentation for uddannelse via linket så vi har det senest den 20. februar 2020. Ansættelsessamtaler afholdes løbende som vi modtager ansøgninger. Vi ønsker ansættelse snarest muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger:

Er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Kathrine Olesen på kole0007@regionh.dk eller telefon 3862 2314.

Løn og ansættelsesforhold:

Sker efter gældende overenskomst og principperne om NyLøn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.