Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til fagligt spændende stilling i psykiatrisk akut modtagelse (PAM) i Vejle

Sygeplejerske til fagligt spændende stilling i psykiatrisk akut modtagelse (PAM) i Vejle 
 
Der er en stilling ledig på 32 timer i blandede vagter. Stillingen ønskes besat 1. marts eller efter aftale.  
PAM er et afsnit, hvor vi både modtager lægevisiterede og ikke-visiterede patienter/borgere. Psykiatrisk Akutmodtagelse arbejder med udgangspunkt i Region Syddanmarks koncept for akutmodtagelse, det betyder, at patienter modtages af en sygeplejerske, som triagerer patienterne. Triagen danner rammen for den videre visitation, pleje og behandling. Sygeplejersker deltager i tværfaglige samtaler med patient og pårørende og er med til at vurdere, hvilken opfølgning patienten har behov for, derudover vil du skulle varetage kontaktpersonfunktionen for indlagte patienter. 
 
Afsnittet har fokus på gensidigt samarbejde, trivsel og arbejder for et godt miljø for patienter, pårørende og ansatte. Vi tilstræber et arbejdsmiljø præget af åbenhed, engagement, refleksion, faglige debatter og humor.  
Det er vigtigt, at du har gode kommunikations- og samarbejdsevner og samtidig tager medansvar for sygeplejefaglighed, trivsel og samarbejde. 
 
Vi er et afsnit, hvor der lægges vægt på et højt fagligt miljø og skaber gode rammer for faglig og personlig udvikling. 
 
Du kan kontakte funktionsleder Dorthe Lunding på tlf. nr. 99 44 75 23 eller personalet i PAM på telefon 99 44 77 90, såfremt du ønsker yderligere oplysninger. 
 
Ansøgningsfrist er 18. februar 2018. 
Samtalerne finder sted 21. februar 2018.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her