Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til fast aftenvagt, mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse

Om jobbet

Sygeplejen i Rudersdal kommunes hjemmepleje opnormere.

Brænder du for, at bruge din sygeplejefaglige viden i et spændende job med stor selvstændighed og indflydelse? Er du ansvarsfuld og kan du tænke ud af boksen, så er du måske vores nye kollega. Du får mulighed for at bruge dine faglige kompetencer og dit personlige drive til, at styrke sygeplejen i Rudersdal Kommune, i samarbejde med engagerende og dygtige kollegaer.

Din profil

Kreativitet og kommunikative evner er essentielle i, at få døgnet til at hænge sammen for den enkelte borger samt for, at underbygge det gode samarbejde vagtholdene på tværs. Du arbejder struktureret og er i stand til, at bevare overblikket og har lyst til og interesse for, at arbejde tæt sammen med andre faggrupper.
Du er nysgerrig, opsøgende og følger tingene til dørs. Du trives i spændingsfeltet mellem planlagte og akutte opgaver og med at træffe selvstændige beslutninger. Du kender dine begrænsninger og ved hvornår du inddrager relevante faggrupper i dit arbejde.

Derfor skal du vælge os

Stigende kompleksitet i primær sektor gør, at sygeplejen i Rudersdal Kommune er under konstant udvikling, med faglige tiltag og øgede faglige krav til medarbejderne.

Vi arbejder ud fra en tankegang om, at døgnet skal hænge sammen for borgerne 24/7, alle ugens dage, året rundt. Dette på tværs af vagthold og distrikter.

Vi arbejder med udgangspunkt i, at borgerne kan være længst muligt i eget hjem. Dette med udgangspunkt i respekt for, og med inddragelse af den enkelte.

Vi anvender triagering som redskab til fagligt fokus, i arbejdet med forebyggelsen af indlæggelser og skal i sommeren 2018 implementere TOBS (Tidlig Opsporing af Begyndende Sygdom).

Vores opgaver i aftenvagten spænder bredt fra helhedsorienteret og rehabiliterende sygepleje, til sygepleje af mere kompleks karakter som eks. palliativ pleje. Du kommer til at arbejde med både planlagte opgaver og akutte opgaver. Vi arbejder tæt sammen med social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, terapeuter, praktiserende læger og 1813, samt kommunens midlertidige pladser samt plejecentre. Herudover har vi kollegaer i det tværkommunale akutteam - et udekørende team der bl.a. skal varetage opgaver i forhold til akut dårlige borgere, faglig sparring, og som derud over kan tilkaldes ved behov i vagterne

Vi er selvvisiterende if.ht. alle §138 indsatser og foretager desuden akutte tilsyn hos borgere 24/7.
Vi er nysgerrige på udvikling af faget og deltager løbende i forskellige udviklingsprojekter.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse efter gældende overenskomst herunder tillæg. Mulighed for indflydelse på timeantal og fordeling af vagter. En kombi-stilling mellem flere vagtlag vil også være muligt.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vedhæft autorisation samt cv og motiveret ansøgning

Samtaler: Løbende

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mette Christensen på tlf. 22 91 21 52 eller på mch@rurdersdal.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her