Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til fast nattevagt i Rudersdal Kommunes hjemmepleje

Brænder du for, at bruge din sygeplejefaglige viden i et spændende job med stor selvstændighed og indflydelse? Så er du måske vores nye kollega.

Din profil

Du brænder for sygeplejen og besidder gode kommunikative evner. Du arbejder struktureret og er i stand til, at bevare overblikket og har lyst til og interesse for, at arbejde tæt mono- og tværfagligt. Du er nysgerrig, opsøgende og følger tingene til dørs. Du trives i spændingsfeltet mellem planlagte og akutte opgaver og med at træffe selvstændige beslutninger. Du kender din faglighed og dine begrænsninger og ved hvornår du inddrager kollegaer i dit arbejde.

Derfor skal du vælge os

Stigende kompleksitet i primær sektor gør, at sygeplejen i Rudersdal Kommune er under konstant udvikling, med spændende faglige tiltag og øgede faglige krav.

Med udgangspunkt i respekt for, og med inddragelse af den enkelte, arbejder vi med målet om, at borgerne kan være længst muligt i eget hjem.

Vores opgaver i nattevagten spænder bredt fra helhedsorienteret sygepleje, til sygepleje af mere kompleks karakter som eks. palliativ pleje. Du kommer til at arbejde med både planlagte- og akutte opgaver. Vi arbejder tæt sammen med social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, terapeuter, praktiserende læger og 1813, samt kommunens midlertidige pladser samt plejecentre. Vi varetager det sygeplejefaglige ansvar på kommunens pleje- og rehabiliteringscentre om natten ved fastlagt + akutte besøg i løbet af vagten. Herudover har vi kollegaer i det tværkommunale akutteam - et udekørende team der bl.a. skal varetage opgaver i forhold til akut dårlige borgere, faglig sparring, og som derudover kan tilkaldes ved behov i vagterne

Vi er selvvisiterende if.ht. alle §138 indsatser og foretager desuden akutte tilsyn hos borgere 24/7.

Ansættelsesvilkår

Kørekort er et krav, da vi kører rundt i hele kommunen. Arbejdstiden er fra 23.15-7.45. Ansættelse efter gældende overenskomst herunder tillæg. Mulighed for indflydelse på timeantal og fordeling af vagter.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vedhæft autorisation samt cv og motiveret ansøgning

Samtaler: Løbende

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mette Christensen på tlf. 22 91 21 52 eller på mch@rurdersdal.dk eller Maria Bernburg på mwbe@rudersdal.dk tlf. 72 68 18 74


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.