Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

sygeplejerske til fast stilling på ortopæd kirurgisk afdeling i Holbæk

Vi går den mørke tid i møde, så er mødetiden også vigtig for dig og din familie?

Vi søger en sygeplejerske, nyuddannet eller erfaren. En kommende kollage, som har lyst til at være en del af faglig dygtig personalegruppe, hvor arbejdsmiljøet prioriteres højt.

Det tværfaglige samarbejde prioriteres højt, så du bliver en del af en stærk gruppe af læger, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, lægesekretærer, farmakonomer, fysioterapeuter og serviceassistenter på ortopædkirurgisk afdeling.

I Ortopædkirurgisk Afdeling indlægges patienter med akutte knoglerelaterede traumer, sår, amputationer, erysipilas, samt elektive patienter med fod, skulder og hoftelidelser, nogle er indlagt i timer og andre i flere uger. Der er et stort flow i afdelingens patienter, så ingen dage er ens og dine kommunikative evner vil sættes i spil.

Afdelingens udvikling prioriteres højt, så dine muligheder for at lære nyt og bidrage med nyt, vil blive sat i spil.

Som sygeplejerske i ortopædkirurgisk afdeling vil du typisk have ansvar for de komplekse patienter i samarbejde med teamet omkring patienten, samt samarbejde med gruppens social og sundhedsassistenter om de patienter, der er delegeret ud fra deres faglige kompetencer.

Afdelingen tilbyder

 • Mentorordning. Forløb med mentor planlægges i et struktureret introduktionsforløb de første 4 uger afhængig af nuværende erfaring og kompetencer. I denne periode følger du din mentors arbejdsplan. Hvis du er nyuddannet eller endnu ikke har arbejdet på et sygehus, vil din introperiode sammensættes, så du bliver tryg ved de sygeplejeopgaver, du i samarbejde med andre sygeplejersker skal udføre.
 • Mødetider: Plejepersonalet møder kl 7.30-15, når de skal i dagvagter, hvilket passer godt ind i en hverdag med transport og aflevering af børn.

  Skills, afdelingen gennemfører skills for alle sygeplejersker med emner fra klinikken.( Sår, smerter, den akutte patient, postoperativ vurdering og præoperativ klargøring )

 • Tværfagligt samarbejde med læger, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, lægesekretærer, farmakonomer, fysioterapeuter og serviceassistenter, hvor vi arbejder med relationel koordinering.

 • Tæt sparring med souschef og afdelingssygeplejerske gennem planlagte samtaler

 • Kontinuerligt tilbydes undervisning i emner, der anvendes i klinikken, samt refleksionstimer med kolleger, der faciliteres af seniorkollega

 • Farmakonomer i afdelingen til ophældning og uddeling af medicin til patienter i dagtid i tæt samarbejde med dig. Deltager ved dagens tavlemøde. Udvalgt medicin, der gives som IV, leveres blandet til afdelingen fra sygehusets nye blandecentral
 • Sekretærer i fremmøde alle ugens dage og på hverdage om aftenen, de sørger for bestilling af prøver og undersøgelser, indlæggelser og udskrivelser samt andre administrative opgaver, der kan få en travl hverdag til at køre i det tværfaglige samarbejde

  Ortopædkirurgisk Afdeling har strukturerede velbeskrevne patientforløb på de hyppigst forekommende ortopædkirurgiske diagnoser, der støtter dig i opgaveløsningerne for patienterne.

 • Mulighed for at deltage i Journal Club, specielt for sygeplejersker

 • Godt socialt tværfagligt fællesskab, hvor vi arbejder med principperne i social kapital og relationel koordinering.

 • Målrettet kvalitetsudvikling og kvalitetssikring, hvor du vil få gode muligheder for at påvirke den faglige profil gennem deltagelse i LEAN-møder og som medlem af et af vores tværfaglige teams

 • Efter to års erfaring tilbydes uddannelse til klinisk vejleder

 • Timenorm samt ansættelsesdato kan tilpasses dine ønsker. Stor medbestemmelse i vagtplanen, hvor plejepersonalet selv deltager i planlægning af vagter.

 • Ansættelse pr 1. januar eller efter aftale

 • Der kan formidles kontakt til en sygeplejerske i afdelingen, hvis du ønsker at få indblik i det daglige arbejde i afdelingen.- Kom forbi til en kop kaffe og rundvisning.

Holbæk Sygehus tilbyder

Nyansatte sygeplejersker at gennemgå uddannelse mhp udvikle videns- og handlekompetencer i forhold til at føle sig mere sikker i sine kliniske beslutninger. Klinisk beslutningskompetence trænes i forhold til forskellige kliniske problemstillinger, således at sygeplejersken:

 • Kvalificeres til at kunne analysere, diskutere og vælge bevidst mellem forskellige mål og løsningsmetoder i sygepleje

 • Kan forstå, prioritere og agere i en kompleks verden i samspil med andre, herunder kunne kommunikere og samarbejde med patienter og pårørende samt andre faggrupper

 • Udvikle et netværk, der kan støtte den enkeltes faglige udvikling fremover (vide, hvor man kan spørge) og den sociale kapital til opgaveløsning

Holbæk Sygehus har Mobilt Akut Team.

 • Har du brug for yderligere oplysninger eller har du lyst til et besøg i afdelingen, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Pia Brandborg, 59 48 44 86 .

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.