Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til fast stilling på Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, sengeafsnittet P93, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Er du til de hurtige patient flow eller længere forløb?

Vi har det hele - Kom og bliv en del af vores gode arbejdsfællesskab!

Du er sygeplejerske og ønsker en fast stilling på Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk afdeling, sengeafsnit P93

Du kan starte den 01.04.20

Du ønsker at arbejde 37 timer pr. uge i skiftende vagter, med 8 timers weekendvagter hver 4. uge.

Vi bor i en af sygehusets nyeste bygninger 5 min. fra Roskilde Station.

Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk afdeling består af 90 medarbejdere fordelt på brystkirurgisk sengeafsnit og ambulatorie i Ringsted, og plastikkirurgisk sengeafsnit (P93) og ambulatorie i Roskilde med fælles afdelingsledelse. Vi har regionfunktion inden for vores specialer.

Pr. 01.04.20 flytter det brystkirurgisk speciale fra Ringsted til Roskilde. De brystkirurgiske forløb kører som dagkirurgiske forløb og patienten udskrives samme dag. Kan patienten mod forventning ikke udskrives overflyttes patienten til P93.

Vi er et team af både sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, lægesekretærer m.fl.

P93 har 10 sengepladser og deler afdeling med det gynækologiske speciale, som har 6 sengepladser. Stillingen indbefatter ikke vagter i det gynækologiske speciale, men vi har et tæt samarbejde og ved travlhed hjælper de to specialer hinanden.

Du trives i et miljø med mange korte patientforløb kombineret med enkelte lange forløb. Du vil komme til at arbejde med tildelt patientpleje, hvor du har alle plejemæssige opgaver til dine tildelte patienter.

Du vil komme til at klargøre patienter forud for operationer og undersøgelser, hvilket bl.a. indbefatter grundig information til både patient og pårørende. Efter operationen modtager du patienter til tæt observation i sengeafsnittet. Du vil bl.a. komme til at yde sygepleje til patienter, der er opereret for hud- og modermærkekræft, forskellige typer sår, postbariatrisk kirurgi og brystrekonstruktioner. I tæt samarbejde med vores brystkirurgiske afsnit udfører vi bl.a. brystrekonstruktioner, hvor fjernelse af kræft og rekonstruktion af brystet sker under samme operation.

Du er interesseret i plastikkirurgi og/eller brystkirurgi men har ikke nødvendigvis specialeerfaring. Du vil blive oplært med udgangspunkt i din erfaring og kompetencer. Den første måned følger du din mentors vagtplan. Herefter vil du komme på studiebesøg i plastikkirurgisk ambulatorie og evt. operationsgangen.

Vi er praktiksted for social- og sundhedsassistentelever, sygeplejerstuderende, medicinstuderende og ambulance redderelever. Afdelingen har 5 Klinisk Vejleder uddannede sygeplejersker og 4 praktikvejlederuddannede social- og sundhedsassistenter.

Vi prioriterer at dygtiggøre os, så videreuddannelse og kurser vægtes højt. Vi deltager i Regionens strategi - og udviklingsarbejde og deltager i plastikkirurgiske netværk og diverse faglige sammenslutninger.

Hvad kan du byde ind med til vores arbejdsfællesskab?

Skriv om det i din ansøgning.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive med spørgsmål til stillingen, 47 32 37 98 eller 47 32 37 93.

Ansøgningsfrist: 22.02.20

Opringning/mail med henblik på indkaldelse/afslag: 24.02.20

Ansættelsessamtaler: 25.02.20

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.