Sygeplejerske til fastansættelse i et spændende ambulatorie

Har du lyst til at blive ansat i den klinik i Region Hovedstaden, som sidste år havde den højeste patienttilfredshed, så se nærmere her:

Vi søger en sygeplejerske 32 timer ugentlig pr. 1. juni 2018, som:

 • Trives med et højt fagligt niveau og finder det spændende at arbejde med langvarige medicinske patientforløb i vekslende arbejdstempo med et godt læringsmiljø.

 • Har lyst til at yde sygepleje til både de indlagte og de ambulante patienter, samt medvirke til at styrke den enkelte patients ressourcer til at leve et liv med en kronisk sygdom.

 • Er stærkt sygeplejefagligt engageret og har evnen til at arbejde selvstændigt samt ansvarsfuldt.

 • Kender egne kompetencer og har forudsætninger for at afholde sygeplejekonsultationssamtaler.

 • Specialekendskab og erfaring med biologisk behandling, samt sårbehandling af reumatologiske sår, vil betragtes som en fordel for ansættelsen.

 • Vil arbejde hver 3.-4. weekend i vores sengeafsnit i enten dag-, aften-, eller nattevagt, hvor der tages højde for dine ønsker, behov og kompetenceniveau.

Vi tilbyder:

 • Tæt sparring og grundig individuelt tilpasset oplæring af dig, samt fokus på kompetence udvikling.

 • Et samarbejde med fagligt engagerede, kompetente, erfarne kollegaer i et varmt arbejdsmiljø.

 • Et spændende afsnit med en varieret hverdag med mange alsidige sygeplejeopgaver.

 • Certificering i Sundhedsplatformen til både den indlagte og ambulante patient.

 • Et godt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere

Vi er et højt specialiseret reumatologisk afsnit med en positiv atmosfære, der går op i høj faglig kvalitet og udvikling af vores personale. Vores fokus ligger særligt på at levere et sammenhængende patientforløb, hvor vi finder individuelle løsninger i samarbejde med hver enkelt patient. Ydermere lægger vi vægt på at være et afsnit, der har en positiv tilgang til forandringer og høje ambitioner om at blive endnu bedre.

Afdeling for Højt Specialiseret Reumatologi består af et ambulatorium, et sengeafsnit og et daghospital. Vi udreder og behandler komplekse patienter med sjældne bindevævs- og immunologiske sygdomme. Vi har landsdels funktion og modtager patienter fra hele landet inklusiv Grønland og Færøerne. Som sygeplejerske vil der være rig mulighed for kompetenceudvikling af både den koordinerende sygepleje og sygepleje til den kritisk syge patient. Vi behandler overvejende sygdomme af kronisk karakter, f.eks. Systemisk Lupus Erythematosus (SLE) og Wegener Granulomatose. Behandlingerne er ofte intravenøse infusioner med biologisk medicin.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Aslaug Jørgensen på tlf.35451889.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler: Send os din ansøgning senest d. 24.4.2018 og sæt kryds i kalenderen torsdag d. 26.4., så vi kan møde dig til en personlig samtale mhp ansættelse hos os. Vi glæder os til at høre fra digJ

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ønsker du en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, udvikling og speciale uddannelse, så er en stilling på vores Hjertemedicinske afsnit C måske noget for dig.

Medicinsk Afdeling

København
Afsnittet: Afsnit C er en del af Medicinsk Enhed på Amager Hospital. Vi har plads til 27 patienter, fortrinsvis med kardiologiske lidelser. Der mulighed for at telemetriovervågning af alle 27. Der modtages akutte patienter hele døgnet fra akutmodtag...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Sygeplejerske til Rana kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Oplev den norske natur sammen med din veninde. Rana kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Rana Kommune er er Norg...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Grimstad kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Grimstad kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Grimstad kommune byder på mange oplevelser og seværdigheder. Oplev...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Balsfjord

Vikar House A/S

København
Vi søger 2-4 sygeplejersker, Hjemmesygeplejen eller Plejehjem. Nyuddannede som erfarne! Oplev den norske natur, med midnatssol og fjeldvandring. En oplevelse for livet. At udfordre sig selv er en styrke. Har du prøvet at arbejde i udlandet tidligere...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Akutklinikken Amager Hospital søger akutsygeplejerske

Medicinsk Afdeling

København
Grundet kolleger i lyksalige omstændigheder, samt kolleger der har søgt nye græsgange søger vi, til fastansættelse i blandede vagter, sygeplejersker med engagement for de akutte patient forløb. Det vil være en fordel, men er ikke et krav, at du har ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018