Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til gastromedicinsk sengeafsnit M2, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge
Har du mod på et job med udfordringer, mulighed for faglig udvikling i en varieret hverdag og fantastiske kollegaer? Så skal du søge denne stilling.

Vores sengeafsnit
Vores sengeafsnit rummer Regions Sjællands mest spændende og komplekse patienter indenfor det gastromedicinske og hepatologiske speciale.

Vi modtager, plejer og behandler akut indlagte patienter fra vores ambulatorium, fra regionens øvrige hospitaler og fra akutafdelingen. Vores afsnit har 20 sengepladser.

Vores patienter er bl.a. de yngre med tarmsygdomme, de kroniske patienter med leverskade, patienter med tarmsvigt og patienter med cancersygdomme i mave/tarmkanalen. Vi modtager også patienter indenfor intern medicin.

Vi arbejder med tildelt patientpleje i små teams, så der er mulighed for sparring med en mere erfaren kollega. Vi lægger vægt på kommunikation og samarbejde både med patienter, pårørende og tværfagligt.

Vi arbejder efter ønskeplan med vagter på 8,25 time og gennemsnitlig hver 3. weekend. Der vil være ca. 6-8 vagter på 4 uger. Ønskeplanen gør, at du har stor indflydelse på din egen arbejdsplan.

Vi tilbyder

 • Introduktionsprogram og tilknytning til en mentor, som vil hjælpe dig med at komme godt fra start
 • Løbende kompetenceudvikling for alle sygeplejersker bl.a. med Skill Stations
 • En arbejdsplads med gode kollegaer med masser af humor
 • Fastlagt undervisning indenfor specialet (en gang om måneden)

 • Om Sjællands Universitetshospital
  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her