Sygeplejerske til gastromedicinsk sengeafsnit M2, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge
Har du mod på et job med udfordringer, mulighed for faglig udvikling i en varieret hverdag og fantastiske kollegaer? Så skal du søge denne stilling.

Vores sengeafsnit
Vores sengeafsnit rummer Regions Sjællands mest spændende og komplekse patienter indenfor det gastromedicinske og hepatologiske speciale.

Vi modtager, plejer og behandler akut indlagte patienter fra vores ambulatorium, fra regionens øvrige hospitaler og fra akutafdelingen. Vores afsnit har 20 sengepladser.

Vores patienter er bl.a. de yngre med tarmsygdomme, de kroniske patienter med leverskade, patienter med tarmsvigt og patienter med cancersygdomme i mave/tarmkanalen. Vi modtager også patienter indenfor intern medicin.

Vi arbejder med tildelt patientpleje i små teams, så der er mulighed for sparring med en mere erfaren kollega. Vi lægger vægt på kommunikation og samarbejde både med patienter, pårørende og tværfagligt.

Vi arbejder efter ønskeplan med vagter på 8,25 time og gennemsnitlig hver 3. weekend. Der vil være ca. 6-8 vagter på 4 uger. Ønskeplanen gør, at du har stor indflydelse på din egen arbejdsplan.

Vi tilbyder

 • Introduktionsprogram og tilknytning til en mentor, som vil hjælpe dig med at komme godt fra start
 • Løbende kompetenceudvikling for alle sygeplejersker bl.a. med Skill Stations
 • En arbejdsplads med gode kollegaer med masser af humor
 • Fastlagt undervisning indenfor specialet (en gang om måneden)

 • Om Sjællands Universitetshospital
  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:19. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Specialuddannede sygeplejersker til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

  Region Sjælland

  Har du lyst til at være en del af et hastigt voksende intensivafsnit på Danmarks 5. og nyeste Universitetshospital. Vi arbejder med udgangspunkt i hospitalets vision: Patienten er alt , hvilket betyder, at vores fokus er, at patienten altid får den ...
  Indrykket:23. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Sygeplejerske til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

  Region Sjælland

  Akut geriatri Den akutte geriatriske patient indlægges på afsnit 03-4 via Akutafdelingen, andre afsnit på Holbæk Sygehus eller direkte fra hjemmet via egen læge eller geriatrisk team. Vi har 20 geriatriske sengepladser. Vi behandler, plejer og vurde...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:21. februar 2018

  Sygeplejerske på Børne- og Ungdomsafdelingen, Nykøbing F. Sygehus

  Region Sjælland

  Vil du være børnesygeplejerske? Hvis du brænder for at arbejde med syge børn, unge og deres familie så er du måske vores nye sygeplejerske? Børne- og Ungdomsafdelingen er en afdeling i konstant udvikling hvor sygeplejen er tilrettelagt med fokus på ...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Sygeplejerske til Distriktspsykiatrien Næstved - Vordingborg, Psykiatrien Syd

  Region Sjælland

  Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg søger sygeplejerske 37 timer pr. uge til besættelse 01.03.18 eller efter aftale. Stillingen er i Næstved. Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg er en del af Psykiatrien Syd og varetager ambulant behandling...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Timelønnet afløser eller et sommerferievikariat til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

  Region Sjælland

  Er du sygeplejestuderende efter 2. semester og kunne du tænke dig et job, som kan kombineres med studie eller andet job så læs videre her! Jobindhold Som timelønnet afløser på afsnittet vil du sammen med en sygeplejerske SSA varetage pleje og behand...