Sygeplejerske til geriatrisk afsnit 240, Nykøbing F. Sygehus

Sygeplejerske til fast fuldtidsstilling på geriatrisk afsnit på Nykøbing F. Sygehus

Vi søger en sygeplejerske til blandede vagter.

Du vil på alle måder opleve en dynamisk afdeling, hvor der hele tiden er fokus på, hvordan vi kan arbejde med de muligheder og udfordringer, vi møder.

Den 01.09.18 starter afsnit 240 op som studieunit.

Strategien er at levere og udvikle høj faglighed og at være en attraktiv arbejdsplads med høj medarbejderinvolvering og uddannelse. Der vil på afsnit 240 komme væsentlig flere elever og studerende. På sigt også studerende fra andre professioner.

På en studieunit stilles krav til oplevelser og læring i praktikforløbene. Vi vil derfor have øget fokus på læring for at kvalificere praktikforløbene, og vi ønsker at gøre arbejdsdage til uddannelsesdage. Det faste personale skal derfor have interesse for uddannelse og supervision.

Afsnittet vil være et sted med tæt kobling mellem teori og praksis i en dynamisk proces, og refleksion vil være en del af dagligdagen. Vi ønsker, at der sikres et trygt læringsmiljø, samtidig med at de uddannelsessøgende rustes til et arbejdsliv i sundhedsvæsenet.

På afsnit 240 har vi 21 sengepladser. Hovedspecialerne geriatri og apopleksi.

De patienter, der indlægges på afsnit 240, er ofte præget af komplekse tilstande og problemstillinger. Patienterne indlægges til udredning, pleje, behandling og specialiseret genoptræning.

Du vil komme til at bruge og udvikle dine sygeplejefaglige kompetencer, så du får et bredt og solidt fagligt fundament.

Den gennemsnitlige indlæggelsestid er 10-12 dage.

Apoplexipatienten

 • Primært det ældre menneske, men indimellem også yngre mennesker
 • De fleste indlægges direkte fra akutafdelingen men også fra andre sygehuse f.eks. efter trombolyse-behandling eller operation

Den geriatriske patient

 • Er primært det ældre menneske med et bredt spektrum af medicinske sygdomme, men de kan også have kirurgiske grundlidelser
 • De fleste patienter indlægges direkte fra akutafdelingen

Vi har en tværfaglig tilgang, hvor vi vægter samarbejdet med patient, pårørende og kommunerne højt. Alle patienter tilbydes en målsamtale inden for de første indlæggelsesdøgn, og afsnittet får gode tilbagemeldinger fra kommunerne.

Geriatrisk- og neurorehabiliterende sygepleje er som fag i en spændende udvikling. Vi arbejder i mindre teams med helhedspleje, patienttildeling og makkerskab. Desuden har vi daglig teamkonference, hvor vi har faglig refleksion, støtte og sparring med hensyn til læring og koordinering af patientforløb og dagens opgaver.

En gang om måneden har vi et fagligt møde for sygeplejersker. På møderne drøfter vi faglige problemstillinger bl.a. på baggrund af aktuelle artikler og forskning.

Hvert kvartal har vi i arbejdsplanen et personalemøde for alle fastansatte sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Her er emnerne faglighed, undervisning, arbejdsmiljø og samarbejde sat på dagsordenen.

Geriatrisk afsnit 240 er uddannelsessted for sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistenter. Vi har et vejlederteam og et praktikvejlederteam.

Gennem hele patientforløbet har vi et tæt, ligeværdigt og inspirerende tværfagligt samarbejde mellem sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysio- og ergoterapeuter, læger, talepædagog og serviceassistenter.

Vi vægter, at sygeplejen udøves som en selvstændig disciplin på baggrund af evidensbaseret viden.

Sygeplejen på geriatrisk afsnit 240

 • Er akut, kompleks, alsidig og udfordrende
 • Har et engageret og dynamisk uddannelsesmiljø
 • Tilrettelægger et individuelt introduktionsprogram inkl. 2 dages kursus i lejring og forflytning samt mentorordning efter aftale med dig.

Ønskede kvalifikationer

 • Du synes, det er spændende at udvikle praksis
 • Du ønsker at deltage i undervisningen af elever og studerende
 • Du har lyst til at udfordres af den akutte sygepleje til apopleksipatienten og til den geriatriske patient
 • Du ønsker at skabe sammenhæng på tværs af patientforløbet
 • Du tager medansvar for fortsat udvikling af arbejdsmiljøet

Funktionsbeskrivelse kan tilsendes efter ønske.

Se mere om vores sygehus på Nykøbing Falster Sygehus Facebook og på internettet.

Her kan du læse mere om, hvorfor dine fagfæller allerede har valgt Nykøbing F. Sygehus.

Har du lyst til at høre mere om stillingen eller til at se vores afdeling, så kontakt afdelingssygeplejerske Anne-Mette Duncan, 56 51 54 55, adcr@regionsjaelland.dk.

Anøgningsfrist 15.05.18

Tiltrædelse 01.07.18

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejersker med intensiv specialuddannelse eller sygeplejersker til uddannelsesstilling, Intensiv afsnit, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Ønsker du nye udfordringer i et højteknologisk afsnit, hvor patient og omsorg er i centrum? Fra 01.07.18 kan vi tilbyde faste stillinger i blandede vagter med weekendarbejde hver 4. uge. Hvem er vi? Den 12. juni 2018 flytter vi ind i en helt ny, sup...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Sygeplejerske til ortopædkirurgisk ambulatorium og afdeling, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Spændende stilling med alsidige sygeplejefaglige opgaver samt høj grad af tværfagligt samarbejde haves. Ortopædkirurgisk Afdeling i Holbæk søger en engageret sygeplejerske med hovedfunktion i ambulatoriet. En kommende kollega forventes at være fagli...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Sygeplejerske til endokrinologisk afsnit M1, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Region Sjælland

Slagelse
Hvis du gerne vil arbejde på en afdeling med et godt kollega fællesskab og høj faglighed - så kom og arbejd hos os. Vi er en afdeling, som sætter vores kollegafællesskab højt for at give den bedste sygepleje til vores patienter og samtidig værne om ...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Sygeplejerske til nefrologisk sengeafsnit B72, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Hej - nefrologisk afsnit søger ny kollega Hvis du søger en arbejdsplads med kolleger, som prioriterer at tage vare på hinanden og som sætter pris på et godt arbejdsmiljø, så skal du lige læse lidt mere. Fagligt har B72 Regionsfunktion i nefrologi, s...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Kombineret klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske og klinisk ansvarlig sygeplejerske til gynækologisk afsnit 9, Gynækologisk og Obstetrisk Afdeling, Næstved og Slagelse sygehuse

Region Sjælland

Slagelse
Kombineret stilling som klinisk ansvarlig underviser og klinisk ansvarlig sygeplejersker. Gynækologisk Afdeling står for, at vi skal flytte til Slagelse i maj måned. Samtidig skal det gynækologiske koncept indpasses i de nye rammer vi tilbydes. Vi s...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:21. april 2018