Sygeplejerske til geriatrisk sengeafsnit L1, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge
Er du interesseret i at være en del af en større helhed, hvor grundlæggende sygepleje, patientinddragelse, innovation, fælles værdier og komplekse patientforløb går hånd i hånd?

Hvem er vi?

Kendetegnet for medicinsk afdeling på SUH er høj faglighed indenfor medicinsk sygepleje, hvor fokus er på klassiske dyder som fantastisk grundlæggende sygepleje ved komplekse patientforløb og høj specialisering, hvor det er påkrævet.

Vi arbejder ud fra visionen, Patienten er alt. Vores omdrejningspunkt i sygeplejen er desuden hospitalets seks delstrategier.

Vi er innovativt tænkende og lægger vægt på høj patientoplevet kvalitet,- og inddrager patienter og pårørende målrettet i vores udviklingsarbejde og sygepleje.

Medicinsk afdeling er højt specialiseret med mange regionsfunktioner indenfor de forskellige specialer. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, med rig mulighed for læring og udvikling under hele din ansættelse.

Medicinsk afsnit L1 – et nyere afsnit som fortsat er under udvikling

L1 er et nyere medicinsk afsnit, som er under udvikling og opbygning.

Sengeafsnittet rummer 20 sengepladser, hvoraf halvdelen er fortrinsvis geriatriske patienter – og de resterende pladser er til akutte intern medicinske patienter.

Vi er en blandet personalegruppe, med særlige kompetencer og lang erfaring og interesse indenfor geriatrisk sygepleje.

Til afsnittet er tilknyttet et daghospital, som fysisk ligger i Roskilde. Vi lægger vægt på et godt og trygt arbejdsmiljø, med fokus på tværfagligt og respektfuldt samarbejde. Vi har i afsnittet udarbejdet " L1´s fælles værdier" - som blandt andet danner grundlag for vores tilgang til hinanden, samarbejdspartnere og ikke mindst vores patienter og pårørende i dagligdagen.

Vi arbejder meget med udvikling af vores introduktionsprogram, og prioriterer at du bliver introduceret af erfarne kollegaer under trygge rammer over en fire ugers varighed.

Du vil allerede i starten af din ansættelse få en grundig introduktion, hvor du kan lære eller få genopfrisket bl.a. anlæggelse af venflon, kateter, sonde, sårpleje, morsprocedurer, dokumentation mv.

Vi har en stor uddannelsesforpligtigelse, og modtager social og sundhedsassistentelever, sygeplejestuderende på forskellige moduler samt redder-elever. Vi sigter mod et højt uddannelsesniveau og værner om det gode læringsmiljø.

Vi tilbyder rig mulighed for læring. I afsnittet har vi struktureret undervisning to gange om ugen – PULS, som tager afsæt i praksis, undren, læring og sygepleje – heraf navnet PULS. Derudover udbyder Medicinsk afdeling blandt andet hver måned kompetenceundervisning i faglige relevante emner - arrangeret af sygeplejersker til sygeplejersker.

Lidt om dig

 • Har gerne klinisk vejlederuddannelse, men ingen betingelse
 • Du har interesse for akut medicin og geriatri
 • Du vil være en del af et nyt etableret afsnit, hvor du kan være med til at udvikle sygeplejen og læringsmiljøet
 • Du har lyst til at være en del af et helt nyt team og vil være med til at sætte dit præg på afdelingen
 • Du er aktivt bidragende i forhold tværfagligt samarbejde og arbejdsmiljø
 • Overblik, fleksibel og positiv indstilling
 • Du tager ansvar for egen faglighed, udvikling og trivsel samt bidrager til arbejdsfællesskabet
 • Du lægger vægt på kontinuitet, er god til at planlægge din tid og kan prioritere dine opgaver
 • Har gejst og evne til faglig udvikling af dig selv og kolleger

 • Desuden

  Der arbejdes efter ønskeplan, og vi forsøger i stort omfang at tilgodese individuelle behov og ønsker, så vidt det er muligt i forhold til driften. Vi arbejder hver 3. weekend og alle vagter er otte timers vagter.

  Skulle dette have vakt din interesse og nysgerrighed

  Du er velkommen til at ringe til afdelingssygeplejerske Heidi Kühl Pedersen for yderligere informationer, og har du lyst til at se afsnittet, giver vi gerne en rundvisning.

  Ansættelsessamtaler 26.02.18 (over middag)

  Om Sjællands Universitetshospital
  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:23. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Sygeplejerske til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

  Region Sjælland

  Akut geriatri Den akutte geriatriske patient indlægges på afsnit 03-4 via Akutafdelingen, andre afsnit på Holbæk Sygehus eller direkte fra hjemmet via egen læge eller geriatrisk team. Vi har 20 geriatriske sengepladser. Vi behandler, plejer og vurde...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:21. februar 2018

  Sygeplejerske på Børne- og Ungdomsafdelingen, Nykøbing F. Sygehus

  Region Sjælland

  Vil du være børnesygeplejerske? Hvis du brænder for at arbejde med syge børn, unge og deres familie så er du måske vores nye sygeplejerske? Børne- og Ungdomsafdelingen er en afdeling i konstant udvikling hvor sygeplejen er tilrettelagt med fokus på ...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Sygeplejerske til Distriktspsykiatrien Næstved - Vordingborg, Psykiatrien Syd

  Region Sjælland

  Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg søger sygeplejerske 37 timer pr. uge til besættelse 01.03.18 eller efter aftale. Stillingen er i Næstved. Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg er en del af Psykiatrien Syd og varetager ambulant behandling...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:18. februar 2018

  Ansvarshavende sygeplejerske til nattevagt på Epilepsihospitalet

  Filadelfia

  Afsnit for epilepsi med handicap på Epilepsihospitalet søger en ansvarshavende sygeplejerske på 28 timer pr. uge, fortrinsvis nattevagt pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Stillingen indeholder weekendvagt hver anden weekend, samt vagtdækning ved ...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Sygeplejerske til Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Psykiatrien Slagelse/Køge

  Region Sjælland

  Klinik for Traumatiserede Flygtninge i Region Sjælland søger en engageret og fagligt dygtig sygeplejerske, 37 timer pr. uge med delt arbejdssted i Slagelse og Køge. Så har du lyst til at styrke og udvikle behandlingen af traumatiserede flygtninge sa...