Sygeplejerske til gr. 06 i Hjemmeplejen

Hjemmeplejen

Sygeplejersker til Hjemmeplejen gruppe 06 i Helsingør Kommune

Kunne du tænke dig at arbejde med hjemmesygepleje, hvor du kan bruge hele din uddannelse og vil blive udfordret og udviklet fagligt og personligt?
Hvem er vi?
Hjemmeplejen i Helsingør Kommune er en stor og spændende arbejdsplads med omkring 400 dygtige medarbejdere, som i dag er organiseret i syv grupper og et Akutteam. Vi betjener ca. 2000 borgere i alle aldre og arbejder hver dag ud fra vores vision ”At skabe fremtidens hjemmepleje gennem sammenhæng og udvikling”.

Helsingør Hjemmepleje drives af en ledelse i mindre teams, der tager ansvar for kerneopgaven og vedvarende arbejder på at fremme og sikre trivslen i hverdagen. Vi er på vej i en ny struktur hvor vi sammenlægger Hjemmeplejen til tre større distrikter.
I gruppe 06 har vi øget tilgang af komplekse borgerforløb fra sekundær sektor og har derfor brug for faglige dygtige sygeplejersker.
Vi tilbyder:


 • En fast stilling med weekendvagt hver 4. weekend

 • En arbejdsplads, hvor du i høj grad er med til at præge din arbejdsdag

 • En arbejdsplads med engagerede kolleger, som brænder for vores målgruppe/borgerne

 • Et tæt og tværfagligt samarbejde med andre faggrupper

 • Mulighed for kompetenceudvikling

 • God introduktion

 • En arbejdsplads med højt til loftet og masser af humor – og ikke mindst gode kolleger

 • En stærk organisation der har fokus på, og arbejder med trivsel
Vi forventer, at du

 • Er sygeplejerske med dansk autorisation

 • Har minimum 2 års erfaring efter endt uddannelse

 • Er ansvarlig, idérig og god til at samarbejde monofagligt og tværfagligt

 • Aktivt vil medvirke til den faglige udvikling og et godt arbejdsmiljø

 • Er stabil

 • Arbejder selvstændigt, engageret og deltager aktivt i egen udvikling

 • Godt kan lide at cykle – og har et kørekort
Du vil få mulighed for at arbejde kreativt og selvstændigt med sygeplejen. Du bliver en del af et stærkt team, hvor du får gode, positive og fagligt kompetente kolleger, som gerne vil hjælpe dig, og du vil blive introduceret til området, borgerne og opgaverne, så du føler dig sikker, inden du kører selvstændigt.
Vi søger en ny kollega, som ønsker at være med til at præge og udvikle sygeplejen fremadrettet. Vi er et team, hvor vi sætter pris på et godt arbejdsmiljø i form af samarbejde, udvikling og høj faglighed, og vi tackler forandringer og udfordringer sammen med et smil. Vi er et team, der sætter en stor ære i at have vores borgere i fokus.
Du kan få mere at vide om stillingen hos Distriktsleder Hanne Brandorf på 2531 1065 eller sygeplejerske Ulrika Tellram-Thrane på 5171 6687
Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og reglerne for Ny Løn.
søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 26. februar 2018. Samtaler afholdes torsdag den 8. marts 2018.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Sygeplejerske til Hjemmeplejen, gr. 08

Helsingør Kommune

Helsingør
HjemmeplejenSygeplejerske til det nære sundhedsvæsen - Hjemmeplejen gr.08, VapnagårdDa vores ene sygeplejerske er valgt til tillidsrepræsentant for DSR og derfor skal indgå på anden vis i organisationen, har vi nu brug for dine kompetencer til løsni...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Sygeplejerske 33 timer til Plejecenter Trongården

Gribskov Kommune

Gribskov
Plejecenter Trongården søger en sygeplejerske til nyoprettet stilling i dagvagt 33 timer, med weekendvager i ulige uger.Du vil indgå i et tæt samarbejde med centersygeplejersken om undervisningsopgaver både i det daglige men også i små interne kurse...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Afdelingssygeplejerske til børnepsykiatrisk ambulatorium for skolebørn.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Hillerød
En stilling som afdelingssygeplejerske er ledig på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center med funktion på Ambulatorium for skolebørn med tilknyttet dagfunktion B 397. Jobbet Ambulatoriet for skolebørn med tilknyttet dagfunktion udreder og behandler bør...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Attraktiv stilling til sygeplejerske med interesse for biologisk medicinske behandlinger i Gastromedicinsk Ambulatorium - Frederikssund, en del af afdeling K, Nordsjællands Hospital. Stillingen er på 32 timer ugentligt.

Kirurgisk Afdeling

Hillerød
Kort om afdelingen Afdeling K på Nordsjællands Hospital er en stor afdeling, fordelt på to matrikler. I Hillerød er de gastroenterologisk kirurgiske afsnit samlet og i Frederikssund de gastroenterologisk medicinske afsnit. Afdelingen har på begge ma...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Har du lyst til spændende udfordringer ?

Neurologisk Afdeling

Hillerød
Brænder du for at skabe forbedring og udvikling? Har du lyst til at arbejde med akut sygepleje? Kunne du tænke dig at gøre en forskel? Vi yder en bredtfavnende sygepleje som både rummer instrumentel sygepleje, åndelig sygepleje og rehabilitering. Vi...