Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til hæmatologisk ambulatorium, afsnit M, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Sygeplejerske til hæmatologisk ambulatorium

Søger du et virkelig spændende speciale med høj faglighed, og hvor et godt arbejdsmiljø vægtes højt? så læs videre…

Vi er nemlig blevet opnormeret og søger derfor en sygeplejerske til vores ambulatorium, 32-37 timer pr. uge og med weekendvagt hver 3. eller 4. weekend.

Afdelingen har to integrerede afsnit, som er diagnoseopdelt, og som hver består af et sengeafsnit, et dagafsnit og et ambulatorium.

I vores ambulatorie kommer der patienter til behandling for myelomatose, akut leukæmi, kronisk leukæmi og benigne Hæmatologiske sygdomme. Der møder dagligt ca. 35 patienter til behandling. Nogle skal have behandling med cytostatika, andre lange eller korte antistofbehandlinger, mens andre igen skal have blodtransfusioner eller et subkutant stik og hjem igen. Men uanset hvilken behandling vores patienter skal have, tilstræber vi altid, at hvert besøg er unikt. Den gode relation, kontinuitet og medinddragelse er essentielle begreber i vores sygepleje. Derfor prioriterer vi højt, at hvert patientforløb er individuelt og tværfagligt tilrettelagt, og at det sker i et tæt samarbejde med patienten og de pårørende.

Sygeplejeudvikling- og forskning er en stor del af vores hverdag. Vi tilstræber at undersøge nye veje sammen med patienterne, i stedet for kun at gøre det om patienterne. Vi plejer at sige, at vi er en innovativ afdeling, men i bund og grund vil vi nok bare gerne det bedste for vores patienter. Vi udfordrer derfor ofte rutinerne i håb om, at det kan komme vores patienter til gavn. På nuværende tidspunkt er vi meget optaget af, hvordan vi kan give flest mulige behandlinger i hjemmet eller tættere på hjemmet. Vi er lige nu i gang med et projekt omhandlende sygeplejekonsultationer, samt er ved at søsætte to projekter, om ”HjemmeVelcade” og ”Kyprolis på CADD pumper”. Læs en spændende artikel om udvikling i afdelingen

Sygeplejegruppen er en meget homogen gruppe, der er bredt sammensat af novicer og eksperter, hvilket skaber en meget energisk, positiv og faglig dygtig personalegruppe, som brænder for specialet, og det at gøre en forskel for patienterne. Arbejdsmiljøet er præget af humor og respekt, både mono- og tværfagligt.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Et godt arbejds- og læringsmiljø med mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Gode, engageret og omsorgsfulde kolleger, både monofagligt og tværfagligt
  • Ambitiøse og ansvarsbevidste ledere
  • Et individuelt introduktionsprogram med mentorordning
  • Faglig udvikling gennem deltagelse i afdelingens forskning- og udviklingsprojekter, kurser og erfaringsgrupper
  • Specialisering inden for det hæmatologiske speciale
  • Vi har tog og busdrift lige til døren og Holbæk motorvejen lige i baghaven

Vi ønsker af dig?

  • At du har Hæmatologisk eller onkologisk erfaring
  • At du har kemokursus
  • At du har erfaring med at arbejde i ambulant regi

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at komme og se afdelingen. Du kan ringe til afdelingssygeplejerske Britta Louise Schack, 47 32 48 80 eller souschef Mia Skoropa, 47 32 48 81.

Praktiske informationer

Løn i henhold til overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist 23.04.18

Ansættelsessamtaler holdes løbende.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her