Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til hjemmeplejen Distrikt Ravnsnæs


Om jobbet

Sygeplejerskerne i Distrikt Ravnsnæs er organiseret sammen med social- og sundhedsmedarbejderne med en fælles leder.

Distriktet er opdelt i 3 grupper. Du vil være tilknyttet en gruppe og sammen med en kollega varetage de sygeplejefaglige opgaver ud fra en helhedsorienteret tilgang. Dette sikrer at du i tæt samarbejde med social- og sundhedsmedarbejderne kan være opmærksom på ændringer i borgerens helbredstilstand.

Vi arbejder med instrukser og triagering ift. arbejdet med forebyggelse af indlæggelser.

Til distriktet er der tilknyttet en sygeplejeklinik.

Vi er meget opmærksomme på vores dokumentation og arbejder ihærdigt med udviklingen af denne. Aktuelt er vi ved at implementere FSIII metoden.

Som sygeplejerske kan du være tovholder for tværfaglige forløb hvor vi sammen med vores ergoterapeut tilrettelægger og udfører træning i hverdagens aktiviteter. Du kan være mødeleder ved vores ugentlige tværfaglige rehabiliteringsmøder.

Din profil

Du har minimum 2 års erfaring som sygeplejerske og kan arbejde selvstændigt, besidder overblik og handlekraft til at træffe beslutninger .Du kan skabe struktur i en travl hverdag og agere i akutte situationer og omprioritere arbejdsopgaver.Du har flair for planlægning og dokumentation og har kørekort.

Derfor skal du vælge os

Vi er en spændende arbejdsplads med mange udfordringer hvor vi samarbejder og anerkender hinanden og leverer kvalitet i opgaveløsningen. Vi er erfarne, dygtige og engagerede medarbejdere og du får mulighed for at bidrage i udviklingen af sygeplejen da vi lytter til dine meninger og synspunkter.Du får en god introduktion.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 32 timer pr. uge i dagvagt med vagt hver 4 weekend og med start den 1. maj 2018 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår iflg. gældende overenskomst.
Ansættelse i Ældreområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest.Om os

Vores distriktskontor ligger 5 minutters gang fra Birkerød station i de nyindrettede lokaler i det tidligere Posthus i Birkerød.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Samtaler: Vil blive afholdt løbende


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her