Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Hjertemedicinsk afsnit 43-4, Holbæk Sygehus #Pladstildig

Vil du styrke din sygeplejefaglige udvikling igennem pleje og behandling af akutte patienter? Vi har fokus på at højne den kardiologiske faglighed via undervisning og daglig sparring med erfaren kollega. Lige nu mangler vi dig i vores team af gode og energiske kollegaer i Hjertemedicinsk afsnit.

Hjertemedicinsk afsnit

På sengeafsnit 43-4 er der er plads til 20 patienter. Her modtager vi primært arytmipatienter og hjertesvigtpatienter. I Hjertemedicinsk modtagelse 44-4, hvor alle AKS patienter modtages og visiteres fra, modtager vi derudover også patienter med atrieflimren og foretager DC-konverteringer.

På afsnittet har vi sygeplejestuderende på alle niveauer, social og sundhedsassistent elever samt redder/behandler elever, erhvervspraktikanter og lægesekretærelever.

”vores tætte sammenhold er med til at give mig arbejdsglæde. Det føles let at tage godt imod nye kollegaer, fordi man med overbevisning kan fortælle dem, at her har vi aldrig for travlt til at hjælpe hinanden”

Udtalelse fra sygeplejerske på afsnittet.

Jobindhold

Du tilbydes en fast stilling, hvor timetallet kan aftales individuelt. Det vil som udgangspunkt være i blandede vagter, men vi tilstræber at arbejdsliv og privatliv matcher hinanden, derfor er vi også åbent for at høre, hvad der skal til for, at det matcher for dig. Weekendvagt hver anden eller tredje weekend efter ønske.

Vi modtager komplekse patienter hele døgnet. Det kræver akut sygepleje og at du sammen med dine kollegaer kan handle ansvarsbevidst, hurtigt og omsorgsfuldt, også i pressede situationer.

Du vil også møde de ustabile patienter, som kræver tæt observation. Mange patienter har hjerteovervågning på, hvorfor du vil få et stort kendskab til Ekg aflæsning.

På afsnittet vil du blive en del af et team, der varetager pleje og sygeplejeopgaver til 8-12 patienter. Du vil udføre sygeplejen i tæt samarbejde med patienten og det samlede pleje- og behandlerteam.

Du bliver fast tilknyttet afsnit 43-4 med mulighed for en kombinationsstilling på afsnit 44-4 afhængig af dine kompetencer.

Om dig

Du har allerede erfaring eller ønsker at få erfaring indenfor det kardiologiske speciale. Det er vigtigt, at du ikke er bange for at tage fat i en travl hverdag og kan bevare roen i akutte situationer. Et godt overblik, planlægning og prioritering af dine daglige opgaver er vigtigt i den daglige hverdag. Derudover skal du være ansvarlig, engageret og mødestabil.

Vil tilbyder

  • En introduktionsperiode på ca. fire uger med en mentor og daglig kontaktperson
  • Planlagt undervisning inden for de første fire uger
  • Et fire dages kompetencekursus (for alle nyansatte sygeplejersker på Holbæk Sygehus)
  • Kardiologisk grundkursus
  • Kardiologisk efteruddannelse efter ca. 2-3 års ansættelse
  • Kompetencedage, Skills Stations - et fagligt udviklingstiltag til alle sygeplejersker på Holbæk Sygehus, med undervisning og vejledning samt mulighed for at udøve en række kliniske procedurer
  • Indflydelse på egen vagtplan. Fuldtids- eller deltidsansættelse

Flere spørgsmål?

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at komme på besøg. Skriv eller ring til afdeling afdelingssygeplejerske Camilla Bendixen, cblr@regionsjaelland.dk, 59 48 45 42.

Vi håber, du er er blevet inspireret til at søge stillingen og vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.