Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til hjertemedicinsk ambulatorium, Sydvestjysk sygehus i Esbjerg

Hjertemedicinsk ambulatorium, søger pr. 1. april 2021 en sygeplejerske til en fast stilling på 37 timer ugentligt. Arbejdstiden i Hjertemedicinsk Ambulatorium er fra 7.30 til 15.30 med vagt på sengeafsnittet hver 4. weekend.

Hjertemedicinsk ambulatorium er en spændende arbejdsplads med 20 fasttilknyttede sygeplejersker og en stor lægegruppe af både speciallæger og overlæger samt læger under uddannelse. Vi har ca. 25.000 patientkontakter hvert år. I ambulatoriet laver vi bl.a. koronar angiografier, hjerte CT, ekkokardiografi, pacemakertest og implantationer, påsætning og aflæsning af holter monitorer og arbejdstest hvor vi belaster hjertets evne til at pumpe. Vi har mange små selvstændige klinikker, som varetager patienter med hjertesvigt, arytmi, rehabilitering, lipid samt patienter til ambulant DC. Derudover har vi dagligt en sygeplejerske, som fungerer som forløbskoordinator for at sikre vores gode patientforløb.

Vi søger en sygeplejerske som:

  • Brænder for at biddrage til at yde den bedste sygepleje i et dynamisk ambulatorium med mange spændende opgaver.
  • Har minimum har 2 års erfaring – og gerne inden for kardiologi.
  • Kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og god til at planlægge og prioritere de daglige opgaver i arbejdet med de korte patient forløb.
  • I sit daglige virke arbejder målrettet for at gøre tingene bedre end ”vi plejer”, og er en god kommunikator med et positivt mindset.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af et ambulatorium der er præget af høj faglighed, en dynamisk hverdag, stor arbejdsglæde og humor. Vi er et ambulatorium med en yderst engageret og kompetent personalegruppe, respekt og anerkendelse.

Du vil få:

  • Et individuelt oplæringsprogram, tilpasset din erfaring og vi vil forsøge at imødekomme dine ønsker om specialisering, i det omfang det er muligt.
  • En spændende stilling med selvstændige sygeplejeopgaver og udfordringer tilpasset dine kompetencer.
  • Mulighed for at præge din egen udvikling, funktion og tid til fordybelse i det personlige speciale

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen eller besøge ambulatoriet, kontakt afsnitsledende sygeplejerske Christina Lodberg Honoré på tlf. 7918 2264 / 3034 1671.

Vi ser frem til at få dig med på holdet:
Ansøgningsfristen er den 24. februar 2021.
Ansættelsessamtale forventes afholdt d. 25. og 26. februar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.