Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Intensiv afsnit, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Vi søger 2 kolleger pr. 1. september 2019.

Vi søger 2 kolleger fra d. 1. september 2019.
 
Stillingerne er som udgangspunkt fuldtids, men evt. deltidsstilling kan aftales efter introduktionsperioden. Såfremt du ikke er specialuddannet intensiv sygeplejerske ansættes du i en tidsbegrænset stilling på 3 år. 
Såfremt du ikke er specialuddannet forventer vi, at du indenfor en 3-årig periode ønsker at søge, og påbegynde, specialuddannelsen i intensiv sygepleje.  
 
På Intensiv afsnittet finder du muligheden for at varetage helhedssygepleje i komplekse pleje- og behandlingsforløb. Det indebærer ansvar for sygeplejens mange facetter, og giver dig mulighed for at udfordre dig selv i de mangeartede opgaver som intensivspecialet rummer, lige fra det grundlæggende til det specielle og den akutte pleje og behandling. I afsnittet arbejder vi målrettet med faglig udvikling og vedligeholdelse af intensive kompetencer. 
 
Vi på Intensiv afsnittet vægter arbejdsmiljøet højt med plads til forskellighed.  
 
Ønskede kompetencer: 
  • Du har interesse for og gerne erfaring med den akutte og komplekse sygepleje 
  • Du har gerne et års erfaring som sygeplejerske 
  • Du er parat til at indgå i et meget afvekslende arbejde med mange forskellige fremmødetider.  
  • Du varetager hele plejen omkring tildelte patienter. Du hjælper dine kollegaer og de hjælper dig.  
  • Du går på med krum hals, trives med at have mange bolde i luften og er yderst ambitiøs på patientens vegne.  
  • Sygeplejerske med bachelor uddannelse.
    • Såfremt du ikke er bachelor, forventes det at du har eller selv finansierer diplommodul i videnskabsteori. Det er et krav fra 2019 ift. adgang til specialuddannelsen i intensiv sygepleje.  
 
Vi sørger for et introduktionsprogram på ca. 10 uger og et uddannelsesforløb med fokus på læring. Du vil komme til at arbejde selvstændigt i tæt samarbejde med engagerede kollegaer og afdelingens læger. Vi arbejder i afsnittet overordnet med fokus på kvalitetsudvikling, hvor vi sammen med dig ønsker at gøre en forskel for alvorligt syge patienter og deres pårørende. 
 
Hør mere om stillingen ved afdelingssygeplejerske Inge Holst Lauridsen 79182646/79182661, send en mail inge.holst.lauridsen@rsyd.dk eller kom og besøg os. 
 
Ansøgningsfrist d. 14. juli
Ansættelsessamtale forventes afholdt senest uge 29. Der er stor fleksibilitet ift. samtalerne. Der kan evt. afholdes samtaler i uge 28 eller via skype/Facetime.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.