Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til intensiv terapiafsnit, Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Da vi har flere kolleger på barsel - og har øget uddannelseskapaciteten til den intensive specialuddannelse - søger vi flere sygeplejersker.

Anæstesiologisk Afdeling, intensiv terapiafsnit I12, Roskilde søger sygeplejersker til ansættelse på 28 – 37 timer pr. uge i blandede vagter.

Vi har syv intensive behandlingspladser og 10 opvågningspladser hertil ca. 60 motiverede kolleger i afsnittet.

Afsnittene, der er en del af Anæstesiologisk Afdeling, modtager patienter til intensiv terapi fra alle sygehusets specialer. Desuden har sygehuset regionsfunktion i kardiologi, urologi, neurologi, infektionsmedicin, hæmatologi, onkologi, plastikkirurgi samt pædiatri, hvor vi modtager patienter fra hele Region Sjælland.

Opvågningen (postoperativ terapiafsnit) betjener de kirurgiske specialer. En del patienter kommer til præ-operativ blokanlæggelse. Der pågår flere studier på området.

Vi kan tilbyde

 • Individuelt tilrettelagt oplæringsprogram
 • Faglig sparring med erfarne kolleger og speciallæger døgnet rundt
 • Godt læringsmiljø
 • Et spændende fagligt miljø
 • Mulighed for at arbejde hver 3. weekend i otte timers vagter
 • Stor indflydelse på egen arbejdsplan
 • Mulighed for at yde sygepleje til 1 – 2 patienter

 • Vi søger sygeplejersker der
 • Har specialuddannelsen for intensivsygeplejersker eller ønske om at tage denne
 • Har lyst til at tage medansvar for patientplejen og den faglige udvikling i afdelingen
 • Kan indgå i et tæt samarbejde med kolleger, tværfaglige samarbejdspartnere og pårørende

 • Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

  Er du intensiv-sygeplejerske, eller drømmer du om at blive det, så kik forbi til en kop kaffe og en snak eller besøg afdelingen for en halv dag, hvor du kan opleve hvem vi er. Eller send en ansøgning. Ring gerne til klinisk afdelingssygeplerske Kirsten Thøgersen, 47 32 51 17 og hør nærmere.

  Samtaler 26.02.18

  Om Sjællands Universitetshospital
  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her