Sygeplejerske til Intermediær / Intensiv Afdeling, Slagelse Sygehus

Vi søger en sygeplejerske, som har lyst til at lære at arbejde med den akut kritisk syge patient og som på sigt har lyst til at lære det intensive speciale. Hos os på ITA/IMA kan vi tilbyde mange faglige udfordringer i et trygt læringsmiljø.

Om os:

Vi er en intensiv / intermediær afdeling (ITA / IMA), som arbejder ud fra en høj faglighed og med udvikling og uddannelse i fokus. Samtidig arbejder vi også målrettet med en god kultur, hvor vi respekterer hinanden og værner om det gode arbejdsmiljø.

I afdelingen arbejder vi for at skabe respektfulde relationer i mødet med patienten og mellem medarbejdere, hvor ordentlighed og tillid er en forudsætning. Derfor ønsker vi på ITA / IMA at arbejde målrettet med vores faglighed og arbejdsmiljø som fundament for at kunne give patienterne den bedst mulige pleje og behandling. Vores afsnit er derudover uddannelsessted for sygeplejestuderende, medicinstuderende, sygeplejersker i specialuddannelse samt læger i videreuddannelse. Vi er derfor optaget af at skabe gode og trygge rammer for et godt læringsmiljø.

Til at understøtte den faglige udvikling har vi to klinisk sygeplejespecialister ansat, som arbejder med sygeplejefaglig udvikling. Den ene har specifikt fokus på sygeplejersker under specialuddannelse og denne anden har fokus rettet på udvikling af sygeplejefaglig klinisk praksis. Dette sker i et tæt samarbejde med afdelingens læger. Helt aktuelt har vi ansat en sygeplejerske, som skal deltage i afdelingens forskningsprojekter, så hun vil også fremadrettet indgå i det udviklingsmæssige arbejde som en naturlig del.

Generelt om afsnittet:

Intensivafsnit på Slagelse er multidisciplinært som er et niveau 2 afsnit, som behandler ca. 1.300 patienter årligt på de aktuelle 6 intensive sengepladser og de 6 intermediære sengepladser.

På intensiv pladserne kommer patienterne overvejende fra de medicinske og kirurgiske specialer, og den hyppigste årsag er respiratorisk og cirkulatorisk svigt. På afsnittet har vi mulighed for noninvasiv og invasiv respirator behandling, kredsløbsunderstøttende behandling samt kontinuerlig dialyse. Intensivafsnittet har gennem det seneste år haft specielt fokus på andelen af vågne patienter i respirator mhp. reduktion af tid i respirator og indlæggelsestiden i intensivt regi. Det er således lykkedes vedvarende at varetage respirator behandlingen hos den vågne patient i >90% af tilfældene. Intensiv afsnit varetager endvidere MAT-funktion med en udgående intensiv sygeplejerske, som støtter sygehusets andre afdelinger i plejen og behandlingen af den kritisk syge patient.

På de intermediære pladser behandles patienter med behov for behandling og/eller observation som ikke kan honoreres på et stationært sengeafsnit. F.eks. respirations understøttende behandling i form at større (stabilt) iltbehov og CPAP, observation og behandling af patienter med ketoacidose og sepsis samt patienter med behov for observation efter større abdominale kirurgiske indgreb. Afsnittet fungerer også som ”step down/step up” enhed for intensiv pladserne.

Anæstesilægerne er vores tætteste samarbejdspartnere. De går de daglige stuegange på patienterne, og derudover kommer de specialeansvarlige læger på daglige tilsyn, hvilket giver os muligheden for at skabe det bedst mulige patientforløb.

Medarbejdergruppen består af sygeplejersker med og uden specialuddannelse, social- og sundhedsassistenter, 2 kliniske sygeplejespecialister og en vagtplanlægger.

Vi søger nu en sygeplejerske mere til vores team og måske er det noget for dig? Vi forestiller os:

  • At du er uddannet sygeplejerske

  • At du har lyst til at arbejde med den akut kritisk syge patient

  • At du har lyst til at arbejde tæt sammen med fagligt kompetente sygeplejersker på flere niveauer, som gerne vil lære fra sig.

  • At du har lyst til at være en del af en afdeling, som har fokus på udvikling og uddannelse

  • At du vil få mulighed for at arbejde i et miljø, hvor du på helt tæt hold præsenteres for arbejdet med den intensive respirator patient

  • At du får mulighed for – hvis du ønsker det – at kunne tage en intensiv specialuddannelse ud fra uddannelsens fastlagte kriterier. Dette kan aftales på sigt ud fra en gensidig vurdering af faglighed og parathed.

  • At du vil deltage i afdelingens vagter – det kan 2- eller 3-holdsskift i en kombination efter eget ønske.

  • At du vil arbejde hver 2. weekend i 8-timers vagter eller hver 3. weekend i 12-timers vagter.

  • At du vil arbejde et sted, hvor du har indflydelse på egen vagtplan

  • At du vil være en del af en kultur, hvor trivsel er i højsædet

Vi vil tilbyde dig, at du som ny kollega deltager i afdelingens intro og undervisningsprogram, som fastlægges ved opstart. Det indebærer undervisning af erfarne intensive sygeplejersker samt læger sammen med andre nyansatte. Derudover sikrer vi, at du i et introforløb, der som udgangspunkt varer i 3 måneder, går sammen med en erfaren sygeplejerske. I introforløbet evaluerer vi løbende forløbet og sikrer os med anvendelse af kompetencekort og samtaler, at du bliver i stand til at arbejde selvstændigt og varetage plejen af den intermediære patientkategori.

Så er du interesseret og har du lyst til at høre mere, så er du velkommen til at komme på besøg i afdelingen.

Kom og få en rundvisning og få en snak om netop dine muligheder - kontakt Afdelingssygeplejerske Winnie Ahrenkiel på tlf. 4022 3857.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ved samtale vil vi gerne have samtykke til indhentelse af børneattest.

Samtaler forventes afholdt løbende.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Timelønnede medarbejdere til lukket Retspsykiatrisk Afsnit SL9, Psykiatrien Slagelse

Region Sjælland

Sorø
Vil du lære retspsykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL9. Erfaring med retspsykiatri ikke et krav, men vi ser gerne, at du har psykiatrisk erfaring. Du skal have...
Indrykket:14. august 2020

Sygeplejersker til fastansættelse på Øre-, Næse-, Hals og Kæbekirurgisk sengeafsnit E1, Sjællands universitetshospital, Køge

Region Sjælland

Sorø
Øre-, Næse-, Hals og Kæbekirurgisk afdeling søger nye kolleger til vores sengesengeafsnit med fastansættelse på 32-37t uge. Hvem er vi? E1 er et kirurgisk afsnit med plads til 12 indlagte patienter og derudover et højt flow af 12 dagkirurgiske patie...
Indrykket:14. september 2020

Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie

Region Sjælland

Sorø
Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie i Næstved Brænder du for det kardiologiske speciale - Så har du her muligheden for at indgå i vores personaleteam tilknyttet kardiologisk ambulatorie, som er en del af en stor fælles kardiologis...
Indrykket:1. september 2020

Dygtig og engageret sygeplejerske til afsnit M6, Medicinsk Afdeling, SUH Køge

Region Sjælland

Sorø
Vil du være en del af en innovativ afdeling med et stærkt kollegialt team, hvor vi har læringsmiljø og personlig udvikling i fokus og arbejdsglæde er en del af vores kultur- så er det DIG vi står og mangler. Vi søger sygeplejersker, som er engagered...
Indrykket:24. august 2020

Fagligt dygtige og engagerede sygeplejersker i faste kombinationsstillinger til afsnit M6 og ambulatoriet for medicinske mave- og tarmsygdomme

Region Sjælland

Sorø
Vi ønsker udvikling af sygeplejen til patienter med medicinske mave- og tarmsygdomme, og vi er ved at implementere en ny struktur med henblik på kvalitetssikring af sygeplejen gennem sammenhængende patientforløb. Derfor søger vi to dygtige og engage...
Indrykket:24. august 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Timelønnede medarbejdere til lukket Retspsykiatrisk Afsnit SL9, Psykiatrien Slagelse

Region Sjælland

Sorø
Vil du lære retspsykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL9. Erfaring med retspsykiatri ikke et krav, men vi ser gerne, at du har psykiatrisk erfaring. Du skal have...
Indrykket:14. august 2020

Sygeplejersker til fastansættelse på Øre-, Næse-, Hals og Kæbekirurgisk sengeafsnit E1, Sjællands universitetshospital, Køge

Region Sjælland

Sorø
Øre-, Næse-, Hals og Kæbekirurgisk afdeling søger nye kolleger til vores sengesengeafsnit med fastansættelse på 32-37t uge. Hvem er vi? E1 er et kirurgisk afsnit med plads til 12 indlagte patienter og derudover et højt flow af 12 dagkirurgiske patie...
Indrykket:14. september 2020

Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie

Region Sjælland

Sorø
Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie i Næstved Brænder du for det kardiologiske speciale - Så har du her muligheden for at indgå i vores personaleteam tilknyttet kardiologisk ambulatorie, som er en del af en stor fælles kardiologis...
Indrykket:1. september 2020

Dygtig og engageret sygeplejerske til afsnit M6, Medicinsk Afdeling, SUH Køge

Region Sjælland

Sorø
Vil du være en del af en innovativ afdeling med et stærkt kollegialt team, hvor vi har læringsmiljø og personlig udvikling i fokus og arbejdsglæde er en del af vores kultur- så er det DIG vi står og mangler. Vi søger sygeplejersker, som er engagered...
Indrykket:24. august 2020

Fagligt dygtige og engagerede sygeplejersker i faste kombinationsstillinger til afsnit M6 og ambulatoriet for medicinske mave- og tarmsygdomme

Region Sjælland

Sorø
Vi ønsker udvikling af sygeplejen til patienter med medicinske mave- og tarmsygdomme, og vi er ved at implementere en ny struktur med henblik på kvalitetssikring af sygeplejen gennem sammenhængende patientforløb. Derfor søger vi to dygtige og engage...
Indrykket:24. august 2020