Sygeplejerske til Kirurgisk Afdeling A1, Sjællands Universitetshospital, Køge
”SAMMENHOLD”, ”OMSORG”, ”ANSVAR”, ”MANGE MULIGHEDER”, ”KOMPETENCER”, ”FÆLLESSKAB”.

Det er udtryk, som vores sygeplejersker jævnligt bruger, når de taler om, hvad der kendetegner Kirurgisk Afdeling, afsnit A1. Hvis du synes, det er godt at arbejde et sted, hvor du oplever det, så skulle du kontakte os.

Da vi i 2018 er blevet opnormeret, har vi atter fast stilling, der skal besættes, så vi er fuldtallige.

Udover et spændende, alsidigt og lærerigt job, får du en gruppe dygtige og særdeles sociale kolleger, som er klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig godt i gang.

Fagligt engagement, god kommunikation og samarbejde er også vigtige nøgleord for os, og vores tværfaglige samarbejde er afgørende for gode og velplanlagte patientforløb, som vi værner om.

Vi ønsker at styrke fokus på gode og sikre udskrivningsforløb især for skrøbelige borgere, og vi tænker, det skal foregå i et tæt samarbejde med vores kolleger i kommunerne. Det vil derfor være fint, om det er et område, som du har særlig interesse eller erfaring med.

Har du kirurgisk erfaring er det godt, men ikke et krav, da oplæring vil finde sted, hvor vi tager udgangspunkt i dine kvalifikationer. Det vigtigste er, at du møder velforberedt med et åbent og nysgerrigt sind og en oprigtig holdning om at bidrage både til det faglige fællesskab og til at give vores patienter den bedste sygepleje.

Kirurgisk sygepleje spænder vidt, og du får en enestående chance for at tilegne dig og træne færdigheder indenfor instrumentel sygepleje, sårpleje, relationelle og kommunikative aspekter, sundhedspædagogik m.m.

Vi er etableret i kliniske makkerpar, som giver god mulighed for læring, refleksion og faglig sparring. Dvs. at du står aldrig alene, og der er altid hjælp at få, når du har brug for det.

Vores mentor ordning for alle nyansatte sikrer en tæt kontakt til en erfaren kollega med solid specialeerfaring. Ordningen løber som udgangspunkt de første 6 måneder af din ansættelse. Din mentor vil hjælpe dig ind i specialet og afdelingens arbejdsgange.

Som ny i afdelingen deltager du desuden i et 3-dages kursus i teori, sygdomslære og basale færdigheder inden for kirurgisk sygepleje.

Uddannelse skal der til for at sikre de bedste kompetencer og skabe udvikling, inspiration og variation for vores medarbejdere. Der arrangeres løbende intern undervisning, ligesom der er gode muligheder for at deltage i faglige kurser, efteruddannelse, temadage, årsmøder osv.

Du vil også få mulighed for at deltage i faglig supervision ved vores kliniske udviklingssygeplejerske. Det planlægges både gruppevis og individuelt.

Man har vagt gennemsnitligt hver 3. weekend af otte timers vagter, og derudover arbejder man fortrinsvist i to-skiftet vagt.

Og nu lidt om afdelingen

A1 har 27 senge, og ambulatorier for bariatriske patienter og stomipatienter er integreret i afsnittet.

Vi er organiseret i ”øvre” og ”nedre” kirurgi

 • Øvre kirurgi omfatter f.eks. sygdomme i galdeveje og bugspytkirtel, fedmekirurgi, reflukssygdom og hernier. Desuden har vi patienter indlagt til planlagt kirurgi med meget korte indlæggelser.
 • Nedre kirurgi omfatter f.eks. kirurgi for inflammatoriske tarmsygdomme, stomianlæggelser, komplicerede galdevejslidelser. I den forbindelse har vi et nært samarbejde med Medicinsk Afdeling om patienter med inflammatoriske tarmsygdomme.
 • OMEGA = særlig håndtering af patienter indlagt til akut abdominal kirurgi, hvor sygeplejersker har en væsentlig rolle i det postoperative forløb

 • Til hver af disse funktioner er der tilknyttet en funktionsansvarlig sygeplejerske.

  De fleste patienter modtager vi fra vores søsterafsnit A2, som er vores nærmeste kolleger.

  Kirurgisk Afdeling er en stor afdeling med flere sengeafsnit og funktioner. Vi giver dig mulighed for ”studieophold” i de forskellige enheder, så du kan opleve afdelingens alsidighed, samt følge nogle af vores patienters vej gennem afdelingen.

  Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os. Du er også hjerteligt velkommen til at kigge ind på et uforpligtende besøg, så du kan få et indtryk af din måske kommende arbejdsplads.

  Du skal blot kontakte:

  Afdelingssygeplejerske Lene Albarts, 47 32 31 22, lalb@regionsjaelland.dk

  Vi sender dig gerne funktionsbeskrivelse og Kirurgisk Afdelings værdigrundlag.

  Ansættelsessamtaler foregår kort efter ansøgningsfristens udløb.

  Om Sjællands Universitetshospital
  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:19. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Specialuddannede sygeplejersker til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

  Region Sjælland

  Har du lyst til at være en del af et hastigt voksende intensivafsnit på Danmarks 5. og nyeste Universitetshospital. Vi arbejder med udgangspunkt i hospitalets vision: Patienten er alt , hvilket betyder, at vores fokus er, at patienten altid får den ...
  Indrykket:23. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Sygeplejerske til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

  Region Sjælland

  Akut geriatri Den akutte geriatriske patient indlægges på afsnit 03-4 via Akutafdelingen, andre afsnit på Holbæk Sygehus eller direkte fra hjemmet via egen læge eller geriatrisk team. Vi har 20 geriatriske sengepladser. Vi behandler, plejer og vurde...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:21. februar 2018

  Sygeplejerske på Børne- og Ungdomsafdelingen, Nykøbing F. Sygehus

  Region Sjælland

  Vil du være børnesygeplejerske? Hvis du brænder for at arbejde med syge børn, unge og deres familie så er du måske vores nye sygeplejerske? Børne- og Ungdomsafdelingen er en afdeling i konstant udvikling hvor sygeplejen er tilrettelagt med fokus på ...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Sygeplejerske til Distriktspsykiatrien Næstved - Vordingborg, Psykiatrien Syd

  Region Sjælland

  Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg søger sygeplejerske 37 timer pr. uge til besættelse 01.03.18 eller efter aftale. Stillingen er i Næstved. Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg er en del af Psykiatrien Syd og varetager ambulant behandling...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Sygeplejerske til Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Psykiatrien Slagelse/Køge

  Region Sjælland

  Klinik for Traumatiserede Flygtninge i Region Sjælland søger en engageret og fagligt dygtig sygeplejerske, 37 timer pr. uge med delt arbejdssted i Slagelse og Køge. Så har du lyst til at styrke og udvikle behandlingen af traumatiserede flygtninge sa...