Sygeplejerske til Kirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge
Brænder du for at yde sygepleje af høj faglig kvalitet til akutte kirurgiske patienter, og har du lyst til at møde nye udfordringer?

Vi søger sygeplejerske med lyst til en spændende og varieret hverdag med engagerede kollegaer og et godt arbejdsmiljø. Ansættelsesnorm aftales, når vi mødes.

Vi modtager akut indlagte patienter til udrednings- og behandlingsforløb, hvor diagnoserne kan være alt fra abscesser, appendicit, galdevejssygdomme, blødende ulcus til ileus-tilstande. Derudover modtager vi patienter med pneumothorax. Patientforløbene er korte - ofte ikke mere end 3-4 døgn, så patientflowet er stort.

I de akutte patientforløb ser vi både den stabile og den ustabile kirurgiske patient. De ustabile patienter – septiske og blødende patienter – indlægges på en særlig stue, hvor de observeres tæt døgnet rundt. Vi tager udgangspunkt i den enkelte patients ressourcer, når vi planlægger det videre forløb - enten i A2 eller andet kirurgisk afsnit. Vi har et tæt samarbejde døgnet rundt med vores søsterafsnit A1. Hele forløbet varetages i et tværfagligt samarbejde med klar og respektfuld kommunikation som omdrejningspunkt. Vi sætter en ære i gode patientforløb med inddragelse af patienten og dennes pårørende.

Uddannelse skal der til for at udvikle vores viden og kompetencer, så patienterne sikres en høj kvalitet i pleje- og behandlingsforløbet. Vi har, sammen med afsnit A1, hver uge planlagt faste undervisningsdage.

Vi holder kursus i basal kirurgi for alle nyansatte, ligesom vi giver mulighed for faglig supervision. På sigt kan du få mulighed for at deltage i specialerettet efteruddannelse for kirurgiske sygeplejersker (diplom modul). Alt i alt tilstræber vi at give relevante kurser og efteruddannelse en høj prioritet.

Sygeplejefaglig udvikling er en naturlig del af vores arbejde, og det foregår i et tæt samarbejde med afdelingens kliniske udviklingssygeplejerske og forskningssygeplejerske. Det styrende element er at skabe de bedst mulige løsninger for patienten i tråd med sygehuset strategi – patienten er alt.

Du får medindflydelse på både arbejdet og tilrettelæggelsen af arbejdstiderne. Vi tager altid udgangspunkt i, at de rette kompetencer er til stede i afsnittet. Der er mulighed for at arbejde hver 3. weekend. Det tilstræbes at vagterne planlægges som toskiftede – dag og aften eller dag og nat.

Har ovenstående vakt din interesse, søger vi dig, der også synes, at vores grundlæggende værdier er interessante: ”Vi vil være de bedste – Vi tænker stort – Vi har det sjovt – Vi vil se hvor langt vi kan nå”.

Har du lyst til at høre mere eller besøge os, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Helle Hammer Witthøfft, 47 32 31 42 eller send en mail til hehw@regionsjaelland.dk.

Vi glæder os til at møde dig.

Ansættelsessamtaler 27.02.18

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Sygeplejerske i vikariat til plastikkirurgisk og brystkirurgisk sengeafsnit, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Er du til de hurtige patient flow eller længere forløb? Vi har det hele - kom og bliv en del af vores gode arbejdsfællesskab! Du er sygeplejerske og ønsker et barselsvikariat på et år på Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, sengeafsnit P93, ...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Anæstesisygeplejersker til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Har du lyst til et spændende og udfordrende job i en anæstesiafdeling, der øger aktiviteten? Har du lyst til at blive en del af en dynamisk og engageret personalegruppe? Er du til høj faglighed, udvikling og tværfagligt samarbejde? Har du lyst til e...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Sygeplejersker på fuld tid til afsnit 03-3, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Vi har udvidet og fået en opnormering derfor har vi brug for dig! Vi håber, du har lyst til at blive en del af en engageret og erfaren medarbejdergruppe, som passer godt på hinanden og værner om et solidt og humoristisk arbejdsmiljø Hvem er vi Afsni...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Delesygeplejerske i vikariat til Medicinsk Afdeling mellem Sjællands Universitetshospital i Roskilde og Roskilde Kommune

Region Sjælland

Slagelse
Der søges en erfaren sygeplejerske til et spændende tværsektorielt projekt, for bedre sammenhængende patientforløb. Projektet foregår som et samarbejde mellem SUH og Roskilde Kommune. Du vil indgå i et tæt samarbejde mellem Roskilde kommune og Neuro...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Sygeplejerske til Onkologisk Afdeling 12, Næstved Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Onkologisk Afdeling 12 Næstved Sygehus søger en ny kollega. Da to af vores gode kolleger har søgt nye udfordringer søger vi lige præcis dig som vores nye kollega. Vi har i Onkologisk Afdeling et spændende speciale for den sygeplejerske, der søger fa...