Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Kirurgisk-Gynækologisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Har du interesse i specialerne kirurgi og gynækologi med tilhørende palliations pladser, og har du lyst til at blive vores nye kollega, så er det dig vi har brug for i afdelingen. Her kan du se frem til et positivt arbejdsmiljø med gode kollegaer og masser af muligheder for kompetenceudvikling og tværfagligt arbejde. Erfaring indenfor specialerne er ikke et krav. Derimod vægter vi højt, at du naturligt vil bidrage til et positivt arbejdsmiljø.

Jobbet

Stillingen byder på mange forskellige spændende sygeplejeopgaver og udviklingsmuligheder.

Vagter

Vi er meget åbne for individuelle ønsker til vagtplanlægning, så lad ikke særlige ønsker holde dig tilbage. Vi har indført weekendvagt hver tredje weekend, og tilstræber så langt som muligt at tilbyde 2-holdsskift for de, der ønsker dette.

Passer et andet timetal dig bedre, eller ønsker du at arbejde hver anden weekend, kan det også lade sig gøre.

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et trygt og kompetent fagligt miljø, hvor du altid har kollegaer at spørge til råds. Vi har stor fokus på uddannelse og udvikling. Din introduktion bliver tilrettelagt efter hvad netop du har med dig af kompetencer og erfaring. Du bliver tilknyttet daglig vejleder og en mentorer.

Kompetenceudvikling og undervisning

Vi har specialistsygeplejerske, som målrettet kompetence udvikler sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, specialeansvarlige sygeplejersker indenfor kirurgi og palliation, stomi sygeplejerske, kliniske vejledere og flere med forskellige nøglefunktioner for at løfte de mangeartede opgaver, der er i vores sengeafsnit.

Vi har hver uge fast planlagt undervisning. Afdelingen er i gang med Skill-stations, som er evidensbaseret teori- og færdighedstræning.

Afdelingen

Kirurgisk-/gynækologisk Afdeling består af sengeafsnit, stomi ambulatorie, kirurgisk ambulatorie og et endoskopiafsnit. Sengeafsnittet består af i alt 38 senge: 6 gynækologiske og 32 kirurgiske sengepladser. De 12 sengepladser er til planlagte patienter og er derfor lukket i weekenden. De 38/26 sengepladser er opdelt i en studieunit og yderligere 3 mindre plejeteams.

Ring til Lillian

Lillian Petersen svarer gerne på diverse spørgsmål, giver en kop kaffe og en rundvisning på afdelingen, hvis du ønsker det. Ring til hende på 24 92 22 43.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning.

Ansøgningsfrist søndag 16.02.20

Ansættelsessamtaler onsdag 19.02.20

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.