Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Klinik for Mave-tarm sygdomme og på sengeafsnittet Medicinsk Afsnit 1, Regionshospitalet Viborg

Vi tilbyder en fast stilling til en sygeplejerske med start d. 1. juni 2021 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Størstedelen af arbejdet i dagtid vil være placeret i klinikken. I løbet af 6 uger skal du arbejde i 2 weekender. Vi arbejder dag, aften og nat og hver 3. weekend i er 12-timers vagt. Stillingen er en delestilling mellem Klinik for mave-tarm sygdomme og Medicinsk Afsnit 1 som ligger på samme etage.

Vi vil have det bedste hold, til at skabe de bedste forløb for patienterne i Klinik for Mave-tarmsygdomme og Medicinsk Afsnit 1, og derfor søger vi DIG! Du er en faglig stærk sygeplejerske hvis hjerte banker for gastro-medicinske patienter og har lyst til at arbejde med patientforløbet både ambulant og under indlæggelse. Du trives med tæt patientkontakt og har flair for koordinering og det gode patientforløb. 

Om Medicinsk Afsnit 1
Medicinsk Afsnit 1 har speciale indenfor gastroenterologi, nefrologi, endokrinologi og infektionsmedicin. Som sygeplejerske på afsnittet, vil du blive tilknyttet det gastroenterologiske speciale.

Du vil få grundig oplæring i både klinik og sengeafsnit med et individuelt tilpasset introduktionsforløb. Du tilbydes en mentor begge steder, og derudover har vi ansat en sygeplejerske til at varetage kompetenceudviklingen af bl.a. nyansatte. 

Om Klinik for Mave-tarmsygdomme
I Klinik for Mave-tarmsygdomme arbejder vi tæt sammen med både læger og sekretærer for at lave de mest optimale patientforløb. Vi lægger stor vægt på tilgængelighed og uddannelse af patienter i egen sygdom. Vi ønsker, at patienter (eller hjemmeplejen) kan reagere rettidigt på deres symptomer og nemt komme i kontakt med os. Derved kan de nemt og effektivt igangsætte relevante tiltag og derved undgå sygemelding eller indlæggelse.

Vi varetager bl.a. biologisk behandling for IBD-patienter og selvstændige sygeplejekonsultationer for både IBD-patienter, IBS-patienter og cirrosepatienter. Derudover udfører vi også reaktionstidmålinger, kapselendoskopier og håndterer Ambuflex-besvarelser fra IBD-patienterne og meget andet.

På Medicinsk afsnit 1 arbejder vi med tildelt patientpleje i teams, hvor den enkelte sygeplejerske har ansvar for 2-6 patienter. Vi arbejder med patientnær dokumentation, og prioriterer tæt samarbejde med patienter og pårørende. Vi vægter den enkeltes kompetencer højt i det fælles tværfaglige samarbejde. Vi ved at ingen kan alt, men alle kan noget!

  • Du skal have interesse for, og gerne kendskab til, det gastroenterologiske speciale
  • Du skal kunne bruge EPJ på brugerniveau og gerne have erfaring med bookingmodulet.
  • Du skal basere din sygepleje på interessen for den enkelte patient og dennes unikke behov.
  • Du skal have lyst til at indgå i det sociale fælleskab.
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.350 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Afdeling.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
Afdelingssygeplejerske Rikke Thuesen eller Mette Kirkegaard 7844 7710

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den sidst d. 21. april 2021

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 23. april 2021

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.