Sygeplejerske til kompleks sygepleje i Aftensygeplejen Bispebjerg/Nørrebro

I aftensygeplejen på Bispebjerg/Nørrebro tilbyder vi et vekslende arbejdsliv i et spændende lokaloråde. Hos os får du mulighed for at bruge al din faglighed i mange forskellige opgaver i et samspil med borgere, pårørende og andre kolleger.  
 
Du har muligvis allerede erfaringer fra hjemmesygeplejen, måske har du lyst til at bruge dine kompetencer fra hospitalet i en ny faglig kontekst, eller måske kan hjemmesygeplejen blive det næste step på din karrierevej?  
 
Her tilbydes en spændende og fagligt udfordrende stilling som aftensygeplejerske i den kommunale hjemmesygepleje. Vi sætter borgeren i centrum, brænder for vores fag og arbejder hele tiden på at udvikle os. Samtidig har vi fokus på at sætte det kollegiale fællesskab højt. Ved ugentlige sygeplejemøder drøftes faglige temaer og fokusområder, og hver aften giver rig mulighed for at sætte dine sygeplejefaglige kompetencer i spil.  
Variationen af sygeplejeopgaver er stor, og vi oplever, at kompleksiteten af de indsatser, vi skal levere hos borgerne, er stigende.  
 
I aftenvagten kommer sygeplejeopgaverne i første række og dokumentationen foregår primært ude hos borgeren. Allerede nu har vi højt specialiserede opgaver som hjemmedialyse, parenteral ernæring, komplicerede sår, pludselige fald og akut dårlige borgere. Der er borgere i terminale forløb, hvor opgaven er lindring og ’en værdig sidste tid’, og hvor dit nærvær og din faglighed kan være det, der gør forskellen. Selvfølgelig løser vi også mere grundlæggende sygeplejeopgaver som fx øjendrypning, insulin, injektioner, observationer og besøg efter udskrivelse. Aftensygeplejen leverer endvidere sygeplejeydelser i lokalområdet til fx plejehjem og midlertidigt døgnophold i de situationer, de ikke selv har de sygeplejefaglige kompetencer.  
 
Vi arbejder i et multikulturelt lokalområde og kommer i mange forskellige hjem, hvor vi forholder os professionelt til den enkelte opgave og borgeren. I hverdagen arbejder de tre sygeplejersker tæt sammen med hinanden i aftensygeplejen og med hjemmeplejen her i Bispebjerg/Nørrebro og også med praktiserende læger, hospitaler, hospices, vagtlæger, distriktspsykiatrien og ikke mindst borgere og pårørende. Med din viden er du den naturlige sparringspartner om komplekse opgaver hos borgere for social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter i aftenplejen.  
 
Stillingen er på 20-30 timer om ugen med mulighed for indflydelse på dit grundrul. Introduktionen til hjemmesygeplejen planlægges individuelt og med 2 uger i dagvagt og 1-2 uger i aftenvagt samt introduktion til Cura & FMK. Du vil få tilknyttet en mentor, der også følger dig efter introduktionsperioden.  
 
Du er sygeplejersken, der er  
  • autoriseret og gerne har erfaring indenfor geriatri  
  • motiveret til at gøre en forskel for borgerne  
  • initiativrig og trives med selvstændigt arbejde, men også værdsætter samarbejdet med dygtige kolleger fra alle faggrupper  
  • en god faglig og menneskelig rollemodel, der tør udvikle sig  
  • reflekterende i forhold til egen og andres praksis  
  • bevidst om egen kommunikation  
  • god til at skabe overblik og ro i en ofte travl arbejdsdag  
  • fagligt engageret, har lyst til udvikling og udfordringer  
  • i besiddelse af et kørekort, da vi primært kører elbil  
Kan du nikke ja til ovenstående, så glæder vi os til at høre fra dig. 
 
Yderligere oplysninger 
Løn- og arbejdsforhold efter gældende overenskomst.  
For yderligere information: Kontakt gruppeleder for sygeplejen Betina Peters ­­­­på 2032 5912 på hverdage mellem 9-15 eller Martin Carlson på 2689 5114 på hverdage mellem 9-15.   
 
Du er også velkommen til at ringe uforpligtende til vores aftensygeplejerske Ole, der har været her 3-4 år på 2612 1339.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 6. maj 2018  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Balsfjord

Vikar House A/S

København
Vi søger 2-4 sygeplejersker, Hjemmesygeplejen eller Plejehjem. Nyuddannede som erfarne! Oplev den norske natur, med midnatssol og fjeldvandring. En oplevelse for livet. At udfordre sig selv er en styrke. Har du prøvet at arbejde i udlandet tidligere...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Ønsker du en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, udvikling og speciale uddannelse, så er en stilling på vores Hjertemedicinske afsnit C måske noget for dig.

Medicinsk Afdeling

København
Afsnittet: Afsnit C er en del af Medicinsk Enhed på Amager Hospital. Vi har plads til 27 patienter, fortrinsvis med kardiologiske lidelser. Der mulighed for at telemetriovervågning af alle 27. Der modtages akutte patienter hele døgnet fra akutmodtag...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Sygeplejerske til Rana kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Oplev den norske natur sammen med din veninde. Rana kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Rana Kommune er er Norg...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Grimstad kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Grimstad kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Grimstad kommune byder på mange oplevelser og seværdigheder. Oplev...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Er du vores nye sygeplejerskekollega - ?

Hæmatologisk Klinik

København
Tænker du JA, så får du nu chancen for at blive en del af en stor velfungerende enhed med 45 sygeplejersker fordelt på et sengeafsnit og et ambulatorium. Vi er forankret i TEAM 1, Klinik for Blodsygdomme, hvor vi huser 20 patienter i vores døgnafsni...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018