Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til komplekse borgere i det neuropædagogiske felt med moderne udredning

 
I krydsfeltet mellem sundhedsområdet og det sociale område, skal du sparre, vejlede og formidle praktisk sygepleje over for både pædagogisk og sundhedsfagligt personale. Opgaverne veksler mellem praktisk sygepleje undervisning og administrative opgaver.
 
Sygeplejefagligt fællesskab
Du bliver en del af et nyetableret team på fire sygeplejersker, der i fælleskab har ansvar for at sikre og vedligeholde et højt sygeplejefagligt niveau i vores højt specialiseret Bo- aktivitets- og rehabiliteringstilbud for voksne med erhvervet hjerneskade og vidtgående fysiske og psykiske handicap.
 
Topmoderne udredningspladser
Huset har moderne digitale udredningspladser og træningsfaciliteter. Afhængig af dine neurofaglige kompetencer vil du blive en del af udredningen. Hvis du har lyst til at arbejde med rehabilitering af hjerneskadede borgere med fokus på, at borgeren skal være herre i eget liv, så er du vores nye sygeplejerske.

Dine opgaver er:

   • Ansvar for komplekse og grundlæggende sygeplejefaglige opgaver
   • Handleplaner/statusplaner i samråd med beboer
   • Fokus på tværfagligt samarbejde
   • Monofaglig sparring med husets sygeplejersker
   • Uddannelse af elever og studerende


Din faglige og personlige profil

   • Uddannet sygeplejerske
   • Fagligt kompetent og har overblik
   • Er engageret, omsorgsfuld, humoristisk og positiv
   • En aktiv sparringspartner med de øvrige faggrupper
   • Tør tage ansvar, også fagligt, for beboernes trivsel


Vi tilbyder
Vi tilbyder et attraktivt job med et stærkt mono- og tværfagligt miljø og gode muligheder for kompetenceudvikling gennem interne og eksterne kurser. Du får stor mulighed for læring og sparring og et udfordrende arbejde indenfor neurologi.
 
Du får mulighed for at bidrage aktivt og konstruktivt til en samlet opgaveløsning i Taxhuset, hvor vi gør en forskel i hverdagen for nogen af de svageste borgere. Vi sørger for et grundigt introduktionsforløb, så du bliver godt klædt på.
 
Om Taxhuset
Taxhuset består af fem huse med hver ti borgere, samt vores administration med en stor ergo- og fysioterapi.
 
Herudover har vi Basen og Oasen, som er aktivitets- og samværstilbud. Vi arbejder efter ”leve/bo miljøprincipperne” med fokus på, at vi sammen skaber et fællesskab, der styrker beboerne i deres udfoldelsesmuligheder og selvbestemmelsesret. Vi bor centralt i Høje Tåstrup, tæt på stationen og med udsigt til grønne områder.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Mere information
Taxhuset samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere er du velkommen til at kontakte Stefan Førster-Christensen på 30 950 957.
Har du spørgsmål til Taxhuset eller vil du besøge os, så kan du træffe forstander Peter Foskjær på 43 35 44 00. Du kan også læse mere om os på http://taxhuset.htk.dk

Ansøgning
Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor din ansøgning og CV med relevant dokumentation.
Når du sender din ansøgning accepterer du samtidigt at vi opbevarer personlige oplysninger om dig ifm. denne ansættelse.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her