Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Limited Care dialyseafsnit 0921 Nordsjællands Hospital

Har du lyst til at arbejde i et spændende speciale, hvor du som sygeplejerske spiller en central rolle i behandlingen af de lange kroniske patientforløb? Og brænder du for, at lære fra dig og inddrage patienterne i egen behandling? 
 
I hæmodialysen varetager vi behandlingen af patienter med kronisk nyresygdom.  Afsnit 0921 består af 18 dialysestationer, hvor størstedelen af patienterne i større eller mindre grad varetager dele af deres behandling. Det er også her, at patienter der skal i hjemmehæmodialyse eller self care læres op. 
 
Vi lægger stor vægt på, at patienterne tager del i egen behandling og arbejder fokuseret med en forbedringsindsats, hvor patienter, der kan varetage egen behandling, læres op til self care og hjemmehæmodialyse. Du får derfor mulighed for at arbejde med udvikling og forbedringer - til gavn for både patientens behandling og livskvalitet. 
 
Som sygeplejerske i hæmodialysen bliver du en del af et spændende speciale, hvor du får en unik og tæt kontakt med kronisk syge patienter, og hvor du som sygeplejerske har en meget central rolle i patientforløbet. 
 
I 2021 står Nyt Hospital Nordsjælland klar. Du får derfor en unik mulighed for, at blive en del af rejsen mod det nye hospital, hvor bl.a. organisering, patientforløb og arbejdsgange skal udvikles og tilpasses. En mulighed for at være med til at præge fremtidens behandling af borgerne i Nordsjælland. 
 
Om dig: 

  • Du har et par års erhvervserfaring som sygeplejerske 
  • Du har lyst til at lære fra dig, og inddrage patienterne i egen behandling 
  • Gerne kendskab til det nefrologiske speciale eller kroniske patienter 
  • Du er fleksibel og stabil 
  • Du er fagligt engageret og nysgerrig, og har lyst til at udvikle sygeplejen 
  • Du formår at håndtere akutte situationer og bevare roen og overblikket 
  • Gode sociale kompetencer, et smittende humør og formår at bidrage kollegialt 
Vi kan tilbyde: 
 
Et afsnit hvor du får mulighed for at udvide og udvikle dine faglige kompetencer. Du vil få et 8 ugers oplæringsprogram, hvor du er tilknyttet to sygeplejersker. Oplæringsprogrammet justeres i samarbejde med dig i henhold til dine kompetencer og ønsker. Herefter vil du indgå som kontaktsygeplejerske for et antal patienter, hvor du har ansvaret for patientens forløb, herunder kontinuitet i deres behandling og oplæring til hjemmehæmodialyse og self care. 
 
Du vil blive en del af en afdeling med et stort fagligt og socialt engagement. Da vores patienter kommer i afsnittet 3-4 gange om ugen, har vi en helt særlig relation til dem og deres pårørende. Det afspejler sig i både stemningen og tonen i afsnittet, som er helt unik.    
I løbet af det første år vil du skulle gennemføre et grundkursus, mens der er mulighed for efteruddannelse efter 3 år.   
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
 
Der er tale om en stilling på 26-35 timer/ugen. Arbejdsstedet er Nordsjællands Hospital, Hillerød. Ansættelse snarest eller efter aftale.  
 
I stillingen indgår ca. 2 korte aftenvagter per uge. Tilkald om natten efter aftenvagt fra hjemmet 1-2 gange per måned efter 6-8 måneders ansættelse. Weekendvagt hver 2. eller 3. uge.  
Afsnittene har åbent kl. 07.45-21.00 på hverdage, kl. 08.00-14.30 på lørdage samt kl. 14.00-20.30 på søndage.   
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Der ydes tillæg efter hhv. 1 og 3 års nefrologisk erfaring.  
 
Kontakt  
 
Ønskes flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Ole Hyrd-Hansen på tlf.: 48296479  
Du kan også læse mere om afdelingen på: www.nordsjaellandshospital.dk 
 
Ansøgningsfristen er 23. februar 2018. Der afholdes ansættelsessamtaler d. 26. februar 2018.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her