Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til Lungeambulatoriet Sydvestjysk Sygehus Esbjerg i barselsvikariat Sydvestjysk Sygehus

Vores søde kollega går på barsel, og vi har derfor nu muligheden for at tilbyde dig et barselsvikariat på en spændende arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger. 

Lungeambulatoriet søger en sygeplejerske, der brænder for det Lungemedicinske speciale pr. 1. marts 2021, eller efter aftale.

Stillingen er på 37 timer/uge med weekendvagt hver 4. weekend på lungemedicinsk afsnit D1. Din arbejdstid vil, efter endt oplæring, være 2-3 dage i Esbjerg og resten af timerne på Lungeambulat-oriet i Grindsted.

Hvem er vi:
Lungemedicinsk Ambulatorium Esbjerg og Grindsted, er en travl, men spændende arbejdsplads med cirka 10.000 besøg årligt. I ambulatoriet foretager vi undersøgelser i relation til diagnostik og behandling af patienter med KOL, astma, høfeber og allergi samt sarkoidose, lungefibrose og alfa – 1 antitrypsinmangel. 

Vi behandler også patienter med hoste, lungebetændelse, tuberkulose samt laver pleuradrænage.

Vi tilbyder desuden behandling med infusion af blod eller medicin til herboende patienter, der følges i Vejle, Odense eller Rigshospitalet.

Som sygeplejerske udfører du selvstændige undersøgelser i form af lungefunktionsundersøgelser, NO-måling, arteriepunkturer, provokationstests og meget mere. Ligeledes har du selvstændige sygeplejekonsultationer.

Derudover er Lungeambulatoriet også med i flere nationale, regionale og lokale projekter og forskningsprojekter.

Lungemedicinsk sengeafsnit D1 er en medicinsk sengeafsnit, hvor patienter modtages hele døgnet. Akutte indlæggelser foregår via FAM (Fælles Akutmodtagelse).

Størstedelen af patienterne på Lungemedicinsk sengeafsnit D1 lider af KOL eller lungekræft. Derudover behandler vi almen medicinske patienter, og som noget nyt har vi også Øre-næse- hals patienter.

Som specialefunktion har afdelingen fire senge til behandling af respirationssvigt hos patienter med KOL. Her gives støttende maskebehandling (NIV) for at hjælpe patienter over en periode med for svag vejrtrækning.

Vi søger en sygeplejerske:

  • Der har lyst og evne til at arbejde meget selvstændigt og samtidigt blive en del af en engageret og faglig stærk medarbejdergruppe
  • Der kan arbejde struktureret og have en høj grad af ansvarsfølelse
  • Er teamorienteret og har lyst til at samarbejde på tværs af faggrupper
  • Der er fleksibel og positiv overfor nye tiltag
  • Bidrager til et positivt og humoristisk arbejdsmiljø
  • Der har minimum 2 års erfaring som sygeplejerske, gerne indenfor det Lungemedicinske speciale

Vi tilbyder:
Et ambulatorie og sengeafdeling med et engageret og meget kompetent personale, som sætter faglig kvalitet højt. En spændende stilling med udfordringer og primært selvstændige sygeplejeopgaver, hvor du har mulighed for at præge din egen udvikling og funktion.

Du vil få en grundig oplæring på Lungeambulatoriet samt afdeling D1 inden du selvstændigt vil varetage undersøgelser og sygeplejekonsultationer.

Derudover tilbyder vi en arbejdsplads, hvor vi er ærlige, humoristiske og passer på hinanden. Vi vægter ligeledes faglig sparring højt.

Hør mere:
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afsnitsledende sygeplejerske Lene Klemensen på tlf.: 79 18 31 32 eller daglig leder på Lungeambulatoriet Julie Langvad på tlf.: 79 18 31 35. Derudover kan du besøge vores hjemmeside www.sydvestjysksygehus.dk. Her kan du finde oplysninger om SVS, Lungeambulatoriet og afsnit D1.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

I henhold til Sydvestjysk Sygehus’ personalepolitik bedes du til ansættelsessamtalen medbringe navn og nummer på en reference.

 

Ansøgning og CV bedes fremsendt elektronisk via nedenstående link senest 18/1-2021. Samtalerne vil blive afholdt den 25/1 2021 om formiddagen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.