Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske til lungemedicinsk ambulatorium, Holbæk Sygehus


Sygeplejerske søges til ni måneders vikariat til lungemedicinsk ambulatorie, Holbæk Sygehus.

Vi er et dynamisk og levende ambulatorie som undersøger og behandler patienter med mange forskellige lungemedicinske diagnoser. F.eks. KOL, astma, allergi, tuberkulose, lungefibrose, kronisk bronkitis, pneumoni mm.

Vi søger

En sygeplejerske, som har et fagligt grundlag inden for det lungemedicinske speciale.

Vi ønsker en sygeplejerske der er arrangeret og initiativrig, og som formår at holde hovedet koldt i travle perioder.

Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og tage selvstændige beslutninger med mulighed for sparring med dine kollegaer.

Vi tilbyder

 • Selvstændige konsultationer med egne patienter og assistance ved lægeambulatorier
 • Individuel oplæring ud fra faglige kompetencer
 • Sparring med fagligt dygtige kollegaer
 • En stilling på 32 timer med weekend vagt hver 4. uge i lungemedicinsk sengeafdeling
 • I 2018 vil alle sygeplejersker på medicinsk afdeling deltage i et fagligt udviklingstiltag, hvor du får undervisning og vejledning samt mulighed for at demonstrere en række kliniske procedurer – vi kalder det Kompetencedage Skills Stations
 • Derudover tilbydes alle nyuddannede og nyansatte sygeplejersker på Holbæk sygehus et fire dages kompetenceudviklings, der gennemføres to x årligt. Endelig tilbydes der efterfølgende supervision/erfaringsudveksling til alle deltagere

 • Hvis du vil vide mere

  Vi håber, du er blevet inspireret til at søge stillingen og du vil sende en motiveret ansøgning til os. Har du lyst til at høre mere om stillingen eller komme på et uforpligtende besøg, så er du velkommen til at kontakte os.

  Om Holbæk Sygehus
  Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

  Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her